Speltips

Speltips San Antonio Spurs @ Dallas Mavericks

Sport: Basket Spelstopp: 2014-04-29 03:30 Spela här

Speltips San Antonio Spurs @ Dallas Mavericks
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.90 Speltips: Ö200
2014-04-29 03:30 San Antonio Spurs @ Dallas Mavericks Ö200 1.90 ABN

Sent inatt möter San Antonio Spurs Dallas Mavericks som skulle vara endast en liten munsbit i ett långt och lyckat playoff för Spurs.

Det har blivit allt annat än lyckligt so far, och vill man göra det lång är det dags att steppa upp nu. Jag brukar normalt sett spela på hcp-linor och ML men idag blir det däremot ett överspel. Linan ligger på 200 och det är på tok för bra för mig att tacka nej till. Vi såg i förra matchupen att det kan rinna iväg och finns det något som Spurs kommer att göra inatt så är det ösa full fart framåt. Mavs är en tuff nöt att knäcka dock och har visat sig duktiga även dom så med linan på +4 vågar jag inte riktigt klippa till. Däremot med ett lag som kanske har NBAs bästa offensiva duo i Parker & Duncan (LeBron & Wade kan gå före, osäker) samt ett lag som verkligen har imponerat i playoff genom att ta hem två segrar samt har hemmaplan inatt är det som upplagt för att bli en otroligt kul och poängrik match.

Jag har svårt att se något lag som klara favoriter här. Det blir en jämn match tror jag med god chans till OT och även om det inte lyckas ta sig till OT så ser jag det som svårt för totalen att inte pallra sig över 200p med tanke på vad vi såg förra matchen och med tanke på hur mycket matchen betyder för inte minst Spurs men också Mavs som har en chans att slå ut en av de tuffaste motståndarna man kan ha i NBA.

Mitt match prediction är inför matchen en 120-118 win på OT till Spurs och därför lägger jag Ö200 till 1.90 på bet365 .

Följ mig på twitter för fler spel! @ABNBetting


ABN - 28 April, 2014, 23:23

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!