God kväll!
Gårdagens match i Cincinnati mellan Reds - Cubs blev tillslut inställd pga kraftigt regn och då man bedömde att det inte skulle avta de närmsta timmarna blåste man av matchen.


Ny match ikväll, förutsättningarna är desamma som igår därför väljer jag att ''reposta'' gårdagens rek. Även oddset på Reds är detsamma i skrivande stund, /1.76x.

''Vi ska till Cincinnati där Reds inatt tar emot Cubs för match nr 1.
Cubs som kommer från en 1-2 serie mot Brewers och Reds som inte heller hade några vidare bortamatcher mot Braves, kommer med en 0-3 serie.
Andra förutsättningar inatt, särskilt för den hyllade Reds-pitchern som gör sin 5 start på hemma plan mot Cubs och har chanser till att förbättra sina redan fantastiska siffror.


Startande för Cubs ;

Jeff Samardzija , Jeff känner vi igen sen starten mot Diamondbacks, gjorde en bra match där han gick 7 innings och släppte 2 runs samt 7 hits. En match Cubs förlorade med 7-5 då man lyckades tappa 2-5 till 7-5 i slutet.
Jeff har en 1.53 ERA denna säsongen över 5 starter och 35 innings.
Ett W-L på 0-2 och en 1.10 WHIP.
Jeff gjorde en bra start som sagt senast men såg instabil ut i vissa innings och tappade fokus flertal gånger, defensivet rensade upp.
Jeff får det svårare ikväll mot ett betydligt offensivare lag än senast.



Startande för Reds ;

Alfredo Simon , fått en smakstart på säsongen då han går för ett 3-1 W-L, 1.30 ERA över 4 starter och 27 pitchade innings...samt en WHIP som håller sig under 1.00 strecket, nämligen 0.94.
Släppte 4 hits i hans senaste start och 2 runs över 6 innings, detta mot Pittsburgh.
Simon har blivit hyllad för hans solida start denna säsongen och har en fin säsong att se fram emot om han fortsätter så här.
Simon gör sin fjärde säsong för Reds och kastade 63 matcher förra säsongen, startade dock inte en enda match.
På grund av Latos skada denna säsongen har han nu fått plats i rotationen och har absolut inte gjort någon besviken.



Med Simons självförtroende och fantastiska kast så här långt in i säsongen kan man på förhand förutspå en viss dominans från pitchern Simon samtidigt som Cubs inte kommer få en vidare enkel hit-game.
Cubs har sagts vara avvaktande i nattens match för att försöka vänta ut Simon.
Reds agerar som alltid på hemmaplan offensivt, man slår mycket samt ofta då arenan i sig är en väldigt kompakt arena som öppnar upp för homeruns.
Cubs har på bortaplan ett 3-8 W-L.


__________________________

bet365 betalar oss i detta nu /1.76x på den raka ettan.
6/10 enheter

Vid oklarheter i reken eller vid frågor, skriv nedan så svarar jag snarast.
Även på Twitter - MSrekare''

This is the stats tab
This is the post tip