Speltips

Speltips Portland Trail Blazers @ Houston Rockets

Sport: Basket Spelstopp: 2014-05-01 03:30 Spela här

Speltips Portland Trail Blazers @ Houston Rockets
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.90 Speltips: Houston Rockets -5.5
2014-05-01 03:30 Portland Trail Blazers @ Houston Rockets Houston Rockets -5.5 1.90 ABN

Första rundan av playoffen närmar sig sitt slut och redan nu är Heat och lite oväntat Wizards vidare. Det finns en chans att Wizards ställs mot Hawks i R2 och då kan vi sluta blicka mot East. Heat tar den platsen. Även om Pacers skulle vända så ser jag dom inte hota Heat. Hittar ni något fint odds på att Heat ska vinna East så är mitt råd att lägga – mycket. Heat finns till 1.25 på bet365 men om ni letar hittar ni säkert bättre. Tyvärr har jag inte tid just nu men ropar till om jag hittar senare.

Till nattens matcher. Förutsättningar:

Dallas Mavericks @ San Antonio Spurs 2-2
Brooklyn Nets @ Toronro Raptors 2-2
Portland Trail Blazers @ Houston Rockets 3-1

Trail Blazers leder oväntat nog med 3-1 och är därför endast en match ifrån att kvalificera sig vidare. I nästa runda ställs man mellan vinnaren i mötet Mavericks – Spurs. Jag sätter mina pengar på Spurs. Dock så tror jag inte att vi får se Trail Blazers vinna med 4-1 och nattens spel blir därför Houston Rockets -5.5 till 1.90 på bet365 .

Jag förväntar mig en rejäl urladdning på hemmaplan för Rockets. Man är pressade till att vinna och om man får Trail Blazers ur balans kan det rinna iväg. Vi har under slutet av grundserien sett hur Portland hamnat i en svacka och inte alls spelat lika bra som tidigare. Rockets har något att hämta där.

Det är svårt att lyfta fram statistik som rättfärdigar mitt spel. Jag har tidigare sagt det och säger det igen. Under playoffen är det väldigt mycket känslospel. Man får lita på den tidigare kunskap man sitter inne på och inte förlita sig blint på siffror. Jag tror som sagt på en rejäl urladdning.

Följ mig på Twitter för fler spel! @ABNBetting

ABN - 30 April, 2014, 10:45

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
cacast - 2014-05-01 00:17:24

jobbig match bättre med ö 213
lycka till