Häcken mål före 75:00 spelas redan nu.


MFF:r trupp:

Målvakter: Robin Olsen, Zlatan Azinovic

Försvarare: Johan Hammar, Pontus Jansson, Filip Helander, Matias Concha, Mahmut Özen, Miiko Albornoz, Ricardinho

Mittfältare: Simon Thern, Markus Halsti, Emil Forsberg, Erdal Rakip, Amin Nazari, Erik Johansson

Anfallare: Guillermo Molins, Magnus Eriksson, Pawel Cibicki

Preliminär elva:
Olsen
Miiko Albornoz, Pontus Jansson, Filip Helander, Ricardinho -
Simon Thern, Markus Halsti, Erik Johansson, Emil Forsberg -
Guillermo Molins, Magnus Eriksson.

Häcken har alla spelare tillgängliga.

Vi kan konstatera att det här kommer vara MFF:s tredje match på sex dagar. Man hade Peking borta i måndags, HIF hemma i torsdags och nu den här. En del resor och slitage. Häcken däremot, spelade i söndags och har kunnat träna med den här matchen i åtanke.

Sen är det så att MFF roterar en del. Visst. Men om man gör det i den här matchen kommer det märkas. För när man skickar in Rakip på mitten i stället för Thern är det skillnad i kvalité. Så jäkla bred är inte truppen trots allt. Oavsett hur MFF ställer upp tror jag att Häcken kommer ha bra chanser att lösa den här linan.

Laget har en vass offensiv med El Kabir i spetsen och har klarat den här linan i 5 raka matcher, bara borta mot Elfsborg misslyckades man, vilket man även gjorde i Cupen.

MFF har släppt in mål i tre allsvenska matcher i rad (i och för sig efter 75:00 i två av dessa) och defensivt har man börjat släppa till en del chanser. Vi såg också i matchen mot IFK Göteborg att Blåvitt skapade en hel del chanser och borde gjort mål.

Malmö har en fantastisk offensiv och ofta anfaller man med 8 gubbar. Mot ett Häcken som av tradition är omställningsstarkt, passningsskickligt och har mycket individuell kvalité framåt kan sånt straffa sig.

Sen har Häcken varit något av ett mardrömsmotstånd för MFF de senaste åren. Hisingsgänget har 3-1-0 och 10-1 i målskillnad på de fyra matcher. I tre av dessa fyra har man klarat den här linan.

BLGM finns till 1.80 för den som hellre vill det. MFF lär ju med stor stor sannolikhet göra en kasse på sin hemmaplan, men jag har lite feeling för att en skräll kan vara på väg här.

TEXTEN UPPDATERAS SENARE MED TRUPPER!

EDITERAD 2014-05-03 18.52:03

This is the stats tab
This is the post tip