Speltips

Speltips Los Angeles Clippers @ Golden State Warriors

Sport: Basket Spelstopp: 2014-05-02 04:30 Spela här

Speltips Los Angeles Clippers @ Golden State Warriors
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.90 Speltips: Los Angeles Clippers -1.5
2014-05-02 04:30 Los Angeles Clippers @ Golden State Warriors Los Angeles Clippers -1.5 1.90 ABN

Los Angeles Clippers står en match ifrån att vinna första slutspelsrundan mot Golden state Warriors. Mycket har hänt i denna matchup bl.a domarskandaler, rasistiska uttalanden från (ex)ägare och kross av Clippers i game 2.

När allt runtom matchen har dött ner så har dock Clippers varit mycket mer imponerande än Warriors. Det såg vi i Game 2 där Clippers vann med 40p samt i game 3 där man lyckades hålla Curry borta och ta hem ännu en vinst. Där efter kom däremot Sterlings uttalanden om afroamerikanska personer och game 4 vanns av Warriors.

DeAndre Jordan har minst sagt varit en stor hjälp till Clippers och vi såg vilket monster han var i game 5 där han ledde laget till en 10pt win och allt var tillbaks till det normala. Precis som ikväll då uppståndelsen kring Sterlings uttalande har lugnat ner sig lite efter avstängningen osv.

På grund av detta ser jag Clippers chanser till att gå vidare till nästa omgång som mycket goda inför matchen. Clippers har bevisat i tidigare matcher att man är ett klart bättre lag än Warriors och att man har siktet inställt på att slå ut Warriors. 4-2 i matcher var lite det jag räknade med inför denna matchupen så jag förväntar mig en vinst för clippers inatt.

Linan ligger på -1.5 och det slår jag till på. Förväntar mig en liknande matchbild som senast (10pt win eller dyl.) så där blir det nog rätt bred och bekvämlig marginal.

Följ mig på twitter för fler spel! @ABNBetting

EDITERAD 2014-05-02 00.37:17

ABN - 02 Maj, 2014, 00:37

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!