Speltips

Speltips West Ham - Tottenham

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-05-03 13:45 Spela här

Speltips West Ham - Tottenham
Land: England Liga: Premier League
Odds: 5.00 Speltips: 2 & U2.5
2014-05-03 13:45 West Ham - Tottenham 2 & U2.5 5.00 Akberg

Ett högt odds som tilltalar mig och som ligger någorlunda för högt, i min bok. Vankas Londonderby då Spurs reser till östra London för att plocka viktiga poäng för att kvalificera sig till Europaspel. Spelet Tottenham & U2.5 mål finns hos bet365 till 5.00x pengarna, finns att hitta under fliken ¨Mål¨ hos bet365 .

Tabell:
5. Everton 36 20 9 7 +21 69p
6. Tottenh. 36 20 6 10 +3 66p

Everton förlorade viktiga poäng i mötet mot Southampton förra omgången då laget fick två självmål emot sig, många av spelarna såg riktigt slitna och omotiverade ut. Möjligt att det kommer en formdipp nu efter en längre tid där poängen har ramlat in bra. Tottenham har alltså chansen till att gå om de blåa från Liverpool med två omgångar kvar och därmed återigen säkra spel i Europa Leauge. Everton får dock inte vinna något av deras återstående två matcher för då tar Everton 5:e platsen före Spurs på målskillnad. Tottenham måste minst vinna en match och spela lika den andra. Everton ställs mot City hemma och Hull borta. Börjar bli en tradition för Spurs att på något vänster fixa avancemang varje säsong, oavsett hur mörkt det ser ut.
Spurs är obesegrade i de fyra senaste matcherna, med tre vinster, och placerar sig själv därför på en stabil 3:e plats i formtabellen. På bortaplan de senaste fem matcherna har det dock gått sämre med endast en vinst (senast mot Stoke) och med 4 gjorda mål.

West Ham ligger på en hyfsad trygg 13:e plats i ligan med 5 poäng nedåt till nedflyttningsplats. Dock så har laget fyra raka förluster i ligan, vilket självklart har lett till att man har tappat placeringar i tabellen då Hull och Swansea har passerat laget från östra London. Gäller nu för Hammers att fokusera och säkra kontraktet i Premier League till nästa säsong. Blir dock tufft och efter senaste matchen hemma mot Crystal Palace tror jag att laget blir utan mål i mötet mot Tottenham. Skadeläget har även sett tufft ut för West Ham större delar av denna säsong men nu är truppen nästintill helt och man saknar endast en spelare inför matchen mot Spurs, anfallaren Borriello. Tomkins har haft problem med höften men det ska vara grönt inför lördagens tidiga match.

Tottenham får förhoppningsvis tillbaka båda försvararna Vertonghen och Capoue till Londonderbyt, ett late fit-test får avgöra saken dock då det ännu är något oklart, båda spelarna ska ha visat sig i U21-matchen i mitten av denna vecka. Annars saknas Townsend, mittfältaren Dembele, försvararen Walker och Lamela.

Kommentar:

Bollinnehavet kommer Tottenham troligtvis ha övertag i då jag anser att laget är skickliga på att hålla boll, man är även 4:e bäst i ligan på att få iväg skott, med 15.6 skott per match. Tyvärr är det inte lika många skott som leder fram till mål, men laget skapar oavsett. I snitt har Tottenham gjort 1.39 mål per bortamatch. Med Spurs senaste bortavinsten mot Stoke och West Hams ostadiga form på senare tid anser jag att gästerna ska plocka tre poäng i detta möte, enormt viktigt för att kvalificera sig till Europa League. Tror dock att det blir en tuff väg till tre poäng men att laget lyckas hålla tätt. Utmanar därför ett odds till 5x pengarna där spelet blir Tottenham vinst & U2.5 mål, 1/5 units. Spelet finns under fliken ¨mål¨ hos bet365 .

Twitter@akberg_

Akberg - 02 Maj, 2014, 20:04

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!