Hallåj, var ett tag sen jag skrev en rek här, tänkte prova inatt igen.

Tipset är att Nationals kan slå Phillies inatt.

Washington Nationals har vunnit 17 matcher och förlorat 12 hittills i år. De vann matchen igår mot Phillies med 5-3 efter att hämtat upp och vänt i åttonde inning. Phillies har vunnit 13 och förlorat 14 hittills.

Nationals startande pitcher, Tanner Roark, pitchade väldigt bra i sin senaste match och släppte endast 3 hits på hela matchen och inga runs, mot San Diego Padres. Han har inte släppt en run på sina två senaste matcher. Roark har pitchat 32.3 innings i år, släppt 29 hits och 10 runs. ERA 2.76

Phillies startande, A.J Burnett har också börjat säsongen bra, 37.2 innings pitchade, 31 hits och 9 runs har han släppt. Han spelar faktiskt med ett ljumskbråck, och sen han fick det har han pitchat bättre, han tar inte i för mycket utan tar det lugnt. ERA 2.15

Det blir en pitcherduell inatt alltså, och jag tror Tanner Roark kan gå segrande ur striden. Nationals ligger för närvarande på åttonde plats på batting average, .260, Phillies ligger för närvarande på en tolfte plats med .255. Nationals har gjort 131 runs (8) i sina samtliga matcher i år, Phillies har gjort 110 runs (23) i sina.

Rätt lika mellan pitchers och batters alltså, fler gjorda runs för Nationals. Det är lite av en 50/50 match där jag tycker värdet ligger på Nationals. Phillies att vinna finns för närvarande @1.87. Om Roark kan fortsätta pitcha bra och Burnett har/får problem med ljumsken och kastar FÖR lugnt, eller tröttnar så tycker jag Nationals har en bra chans.

Jag spelar 4/10 units på att Nationals vinner.

Läs, värdera, rygga på egen risk :)

This is the stats tab
This is the post tip