Speltips Chievo - Torino

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2014-05-04 15:00
Land: Italien
Liga: Serie A
Odds: 1.85
Tips: 2, DNB
bet365 livestreamar alla Serie A-matcher.

Torino går mot sin bästa säsong sen urminnes tider och har ännu chans på europaspel nästa säsong. Kul för lillebrorsklubben från Turin som allt som oftast får stå i skuggan av suveräna Juventus.
Har för tillfället 5 poäng upp till Inter som sitter på den där femteplatsen som innebär Europa League-kval. Och det hade smällt högt för en klubb som Torino, och så länge det finns en teoretisk chans att nå den så är jag övertygad om att man kommer gå 100!

De senaste resultaten skvallrar i alla fall om att man verkligen inte har gett upp hoppet. Senaste 5 matcherna är man obesegrade. varav 4 vinster. Man kommer in till den här matchen med bra vind i seglen med andra ord. Man är helt okej borta och ligger på en åttonde plats med raden 5 5 7 och en målskillnad på 24-26. Men det ska också sägas att de flesta av de förlusterna har kommit mot lag som är mycket bättre än dagens motståndare.
Torino har inga nämnvärda skador eller avstängningar utan det är spelare som har varit borta ett tag nu, så man kan ställa samma manskap på banan som i senaste matchen mot Udinese.


Chievo som ligger farligt nära det där nedflyttningsstrecket, måste börja plocka lite poäng nu om inte säsongen ska bli total misär. Efter en vinst borta mot Livorno så kom två onödiga nederlag hemma mot Sassuolo och borta mot Sampdoria då man släppte in 1-1 i 81' och 2-1 på övertid. Blytungt värre nu när varenda poäng är hyperviktig.
Till den här matchen saknar man ytterbacken Frey, mittbacken Cesar och mittfältaren Hetemaj. Hur viktiga de är låter jag vara osagt, men att 3 spelare som har fått mycket speltid och som varit ordinarie allt som oftast, i alla fall nu på senare tid, är inget positivt kan vi nog enas om.


Chievo har det tungt just nu, och behöver göra en klockren match om det ska bli vinst. Kan man komma tillbaka från två tunga nederlag? Var tappet senast kanske nervositeten som spelar de ett spratt? Man brukar säga att motivation slår klass, båda har ju motivation men Torino har också den klassen som krävs här. Det har inte hemmalaget anser jag. 8 vinster av 35 matcher säger ett och annat. Och att då få 1.85 på ett formtoppat Torino som jagar en europaplats, och dessutom få pengar tillbaka på ett oavgjort resultat. Jo jag tackar!

4/5 Units.
Spela på Chievo - Torino hos Unibet
Spela nu
J.Dizzle - 4 Maj 2014 - 01:58
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
muzaffer18 - 2014-05-04 12:23

Jag spelade rak tvåa på denna. Torino har för tillfället serie a två bästa anfallare som kämpar för både europa spel o vm spel.. Tvåan kör vi på :)

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: