Speltips: Pittsburgh Penguins - NY Rangers

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2014-05-05 01:30
Land: USA
Liga: NHL
Odds: 2,40
Tips: NY Rangers [ML]
I natten rek så tittar vi även här över Atlanten. Närmare bestämt tittar vi till NY Rangers i Consol Energy Center där Penguins väntar som motståndare.

Rangers har imponerat såhär långt i slutspelet. Dom slog ut Flyers med 4-3 i matcher. Penguins slog ut Columbus med 4-2 i matcher. Dock tycker vi inte att dom har imponerat så mycket. Exempelvis hade dom ledningen i flertalet matcher, med både två och tre mål för att sedan tappa den. Penguins har i stora delar av matcherna otroligt svårt. Det såg vi även i första matchen mot Rangers. Speciellt i en första period, där Rangers vinner med 2-0. Ett annat stort frågetecken är Fleury i kassen hos penguins. Vi tycker han har sett otroligt osäker ut, och alla vi som följer ishockey och framförallt NHL vet att man inte går så långt om man inte har en riktigt bra keeper i form.

Så frågan är såklart om Rangers lyckas ta en andra raka seger borta mot Penguins. Vi vet att det inte händer många gånger att penguins förlorar två raka hemma. Men nu ser vi det som minst en 50 % chans att Rangers faktiskt lyckas med detta. Och får man ett odds till 2.40 på ML så är det helt klart värt en liten chansning i natt. Med tanke på att mannen med den stora suspen har storspelat (Som vanligt) detta slutspel, Henrik Lundqvist.

Vi tycker att du ska hålla ett litet extra öga på Derrick Brassard i Rangers. Han har gjort poäng i dom senaste två matcherna och var den som avgjorde senast i overtime. Håll även lite koll på Brad Richards som leder Rangers poängliga med 7 poäng (3+4).

Spel: 2 ML
Odds: 2.40
Bolag: Unibet
Insats: 3 % av bankrullen.

Lycka till med nattens bet, och följ oss gärna på instagram. @2_for_the_money
MVH/ Chris & Mr.Dan
  Pittsburgh Penguins - NY Rangers
Spela på Speltips Pittsburgh Penguins - NY Rangers
2ForTheMoney - 4 Maj 2014 - 20:36
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  FC Köln - Arsenal
Fotboll - Europa League - Över 2,5 mål
1.86

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming