Bekräftade startelvor.
Crystal Palace: Speroni, Mariappa, Dann, Delaney, Ward, Dikgacoi, Jedinak, Ledley, Bolasie, Puncheon, Chamakh.
Liverpool: Mignolet, Johnson, Flanagan, Skrtel, Sakho, Gerrard, Allen, Lucas, Sterling, Sturridge, Suarez,

Läs min blogg om kvällens match: http://www.rekatochklart.com/blogg/Akberg/

Crystal Palace tar emot Liverpool på Selhurst Park, spelet både lagen gör mål finns hos bet365 till 1.80x pengarna (1.91 hos WilliamHill för den som har konto där). Crystal Palace ligger säkra i tabellen så ett tips är att hålla nere insatserna, alternativt invänta startelvor.

Viktig match för bortalaget om ligatiteln skall hem till Liverpool, i hopp om att Manchester City tappar poäng i deras resterande två matcher. City har också nio mål bättre i målskillnad, vilket Rogers har gått ut och sagt att hans lag ska göra allt för att jämna ut den siffran mellan lagen. Liverpool har sannerligen spelat som att deras anfall är deras bästa försvar, vilket självfallet har resulterat till att många mål även har släppts in, framför allt på bortaplan! Idag reser man till Selhurst Park för att ta tre poäng i ligaracet, tvekar dock på att CP kommer lägga ner sina vapen utan istället ge dagens motstånd en match. Lagen har 5/6 vinster då både lagen förlorade senast, CP mot City med 0-2 och Liverpool fick taktiskt stryk av Mourinho och hans Chelsea med samma resultat. Crystal Palace har slagit Chelsea och Everton i deras senaste matcher, Puncheon och Chamakh har gjort många mål var och med deras offensiva kunskaper tror jag att de kan fixa kvällens spel.

Liverpool saknar Enrique och avstängda Henderson. Ett stort plus är att Sturridge är tillbaka för, förhoppningvis, 90 minuter och kan assistera Suaréz till världens bästa anfallspar.

Crystal Palace är skadefritt och formar förhoppningsvis en stark elva.

Spelar både lagen gör mål till 1.80x hos bet365 med 2/5 units.

http://www.spreadsheet.se/akberg

Twitter@akberg_

EDITERAD 2014-05-05 19.41:11

This is the stats tab
This is the post tip