Gokväll!

Vi ska till Chicago inatt där Cubs tar emot White Sox för en fyra-match serie.
Cubs som lirat stabilt senaste tiden och kommer från en 2-1 W-L mot favorittippade Cardinals, stark insats. White Sox som däremot gått mindre bra senaste tiden då man på deras senaste 5 matcher endast plockat en vunnen.
Cubs har vunnit de 6 senaste mötena mot White Sox.


Startande för White Sox ;

Jose Quintana, ligger på exakta 4.00 ERA med ett 1-2 WL över 6 starter och totalt 36 pitchade innings. Släppte i sin senaste start mot Tigers, 8 hits och 3 runs över hans 6 pitchade innings. Har sänkt sin WHIP aningen och går nu för 1.33.
Vänsterhänta Quintana kämpade mycket i början på säsongen med hans fastballs, har ännu inte synts till någon förbättring och bollarna går mycket högt efter 4-5 innings som resulterar i en del walks.

Startande för Cubs ;

Jeff Samardzija , har fått en strålande start sen säsongen började med vissa inslag av tappad fokus, men har överlag skött sig ytterst bra och har 5/6 startade matcher gått MINST 7 innings.
En dålig förra match mot Reds och Jeff fick kliva av efter 5.2 innings.
Jeff går just nu på en 1.98 ERA med ett 0-3 WL över 6 starter och har totalt kastat 41 innings. En solid insats att vänta inatt.



En revanschsugen Jeff som inte bör upprepa sin senaste match inatt, särskilt inte med tanke på White Sox ytterst svaga run-insats hittills och deras misslyckande med att stjäla baser. White Sox svingar inte mycket, öppnar upp för Jeff att kasta en del K's.
Cubs run-support har gått bättre och bättre sen man började jobba på sin svingar och är nu, till skillnad från början, strålande framåt.

Cubs ställer upp starkt.
-
Bonifacio
Lake
Rizzo
Castro
Castillo
Schierholtz
Olt
Barney
Samardzija

__________________________

bet365 erbjuder oss i skrivande stund /1.83x på den raka ettan.
6/10 enheter.

Vid frågor eller oklarheter i reken, skriv nedan så svarar jag snarast.
Även på Twitter - MSrekare

Lyccccka till!

This is the stats tab
This is the post tip