Speltips Halmstad BK - AIK

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2014-05-08 19:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 2.15
Tips: AIK
Allsvenskt möte mellan tabelljumbon Halmstad BK som tar emot AIK.

AIK ligger för närvarande på sjunde plats i tabellen och har blandat och gett lite för mycket den här säsongen dock åt det negativa hållet en aning för mycket. Man har skrapat ihop 11 poäng på sju matcher medan Halmstad endast lyckats spelat ihop 4 poäng.

Alla vi som har följt AIK de senaste åren vet att AIK brukar börja ganska dåligt, men att dom i slutändan ända är med och slåss om SM-Guldet. Självklart tror jag att dom kommer vara med i toppen i år igen, men då krävs det att dom inte hamnar alltför långt efter. Så därför måste AIK vinna sånna här matcher med ”bottenlagen”..

På Unibet så hittar vi oddset 2.15 på en rak 2 här, vilket vi tycker är ett ordentligt överodds. Det är ändå ett av Sveriges bästa fotbollslag de senaste åren, medan Halmstad tyvärr är ett av Allsvenskans svagaste tillsammans med BP och Falkenberg.

Det ska vara 12 ° och utan någon större nederbörd i Halmstad idag vilket borde gynna AIK som är ett mer spelskickligt lag.
Spela på Halmstad BK - AIK hos Unibet
Spela nu
2ForTheMoney - 8 Maj 2014 - 05:07
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Nitroxx - 2014-05-08 17:09

AIK har som sagt endast Panajotis Dimitriadis (förutom Teteh Bangura) på skadelistan och han är borta resten av säsongen.
På pappret finns det bara en utgång här och det är att AIK sopar hem alla 3 poäng utan att blinka. Så mycket bättre är AIK:s trupp. Problemet i år är att Andreas Alm inte lyckats bygga ett spel kring någon direkt spelidé.

Oskar Månsson postade denna elva han fått höra om tidigare idag:
Stamatoupolos - Lorentzson, Karlsson, Milosevic, Johansson - Bahoui, Quaison, Borges, Ofori, Eliasson - Goitom.

Det är en ganska offensiv elva, troligtvis 4-2-3-1 eller 4-4-1-1, men med endast en renodlad anfallare.

Det finns många på planen som kan avgöra idag, och så länge man får igång maskinen som kallas AIK så ska detta inte vara några problem. Problemet man kan stöta på är att HBK kommer parkera hela bussen framför mål, vilket AIK tenderar att ha problem med.

Jag lirar 2an direkt, då det trots allt är runt 2 i odds och skillnaden mellan lagen är så pass stor, men det kan lika gärna bli ett kryss eller i värsta fall (med AIK-ögon sett) en HBK-seger.

muzaffer18 - 2014-05-08 13:03

AIK ska bara ta hem detta!! Samma gäller för Göteborg

Fierom - 2014-05-08 12:41

Halmstad har riktigt dåligt försvar. 1-3.

Julle - 2014-05-08 10:22

Skadeläget i AIK är: Dimitriadis (ny skada) och Teteh Bangura (fortfarande skadad), Dimitriadis är ett avbräck men var borta redan mot Helsingborg. AIK kan ställa upp en stark elva och jag tror precis som 2forthemoney att det lossnar idag för AIK. Halmstads skador och liknande har jag ingen koll på, men har AIK en bra dag och prickar in formen ska det inte spela någon roll om Halmstad har full trupp eller ej.

dasgrosse - 2014-05-08 09:50

Vart är infon? Detta är information som ALLA vet. Saknar det där extra som gör att jag tänker "åhh AIK kommer inte tappa tre poäng denna gång, precis som denna kille skriver"
Skador, avstängningar?

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: