Speltips Montreal

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2014-05-09 01:00
Land: USA
Liga: NHL
Odds: 7
Tips: Vinnare av Stanley Cup
. Vi har valt att göra ett långtids bet i form av vinnare av Stanley Cup.
Ibland kämpar, forskar och analyserar man fram ett vinnande bet. Men ibland så får man en magkänsla. En magkänsla så stark att vi har valt att investera en slant i Montreal Canadiens.

Självklart har vi analyserat detta. Vi har följt årets upplaga av NHL med stort intresse. Montreal slutade på en respektabel 4e plats i Eastern Conference. Det var inget lag som vi trodde på innan de här slutspelet drog igång. Men efter en total kross av Tampa Bay Lightning. 4-0 i matcher. De var ändå ett Tampa som kom till slutspelet med 4 raka vinster och en glödhet Steven Stamkos i spetsen. Man kan väll inte säga att Montreal va någon form av underdog, men 4-0 säger en del.

Nu är vi inne i den andra omgången av slutspelet och förhandsfavoriten Boston Bruins står för motståndet. Montreal leder denna spelserie med 2-1. Dom lyckades i första matchen bryta Bostons hemmafördel. Vilket är otroligt viktigt då Boston är NHLs bästa hemmalag i år. Ikväll är en nyckelmatch för vidare avencemang. Vinner Montreal ikväll, så har dom inte bara de psykologiska övertag att leda med 3-1 i matcher. Dom har då chansen att avgöra detta på hemmaplan i match 6.

Lyckas dom nu vinna mot Boston så står troligtvis Pittsburgh för motståndet i Conferencefinalen . Absolut ingen lätt uppgift. Penguins har känts ojämnare. Dom har heller inte mött lika svårt motstånd i slutspelet. Malkin kommer vara en spelare att se upp för med sina 12 p ligger han nu 3a i poängligan. Även Crosby har, vi får väll opartiskt säga tyvärr hittat formen i rätt läge.
Vad talar då för Montreal här. Jo Montreal har ett starkt PowerPlay 26,1% vilket inte stämt alls för Pittsburgh i slutspelet med 17,5%. Montreal gör otroligt mycket mål framåt mest i hela slutspelet faktiskt. Stor del i detta har den fantastiske P.K Subban. En annan detalj är att när Montreal har tagit ledningen i första perioden så har man vunnit samtliga, medans Pittsburgh har tappat hälften av dom matcherna. Så vi tror att Montreals jämnhet slår ut pingvinerna i bäst av sju.

Man ska veta att Montreal har inte vunnit sen 1993, och om vi inte missminner oss så är det också senast ett kanadensiskt lag som vann. Men nu har dom chansen att bryta den amerikanska dominansen. Med ett starkt och jämt lag och en otroligt entusiastisk publik som andas hockey så har dom i år ett guld läge till detta.

En eventuell final är svår att sia om. Men ett odds till 7 gånger pengarna på ett friskt skadefritt Montreal (förutom Alex Galchenyuk) så finns de helt klart ett värde i de här tycker vi.

BOLAG: Unibet
SPEL: Montreal vinnare av Stanley Cup
ODDS: 7
INSATS: 2,5%
SPELSTOPP: Till nattens match
Spela på Montreal hos Unibet
Spela nu
2ForTheMoney - 8 Maj 2014 - 19:15
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
sjobjorn82 - 2014-05-09 02:51

Spelat på Kings. Lunkan som räddat Rangers o hållt dem kvar i matcherna. Pittsburgh börjar spela bättre, mot Columbus var det katastrofalt. Fleury ser allt bättre ut. Tycker Montreal är för tunna... med undantag Subban o Price. Må bästa lag vinna!

2ForTheMoney - 2014-05-09 00:59

sjobjorn. Håller med dig angående Penguins. Dom har vuxit med uppgiften. Men Rangers har varit otroligt svaga. Frågan är. Beror de på att penguins är riktigt bra eller som vi tror att Rangers inte håller måttet. Vilket fall som helst, de ska bli ett jävligt roligt slutspel att följa. Vi tyckte att Montreal va värda en chansning. Av ren nyfikenhet, vilka tror du tar hem de?

sjobjorn82 - 2014-05-09 00:08

Om ni nu lyckas slå ut Boston (tveksamt) så tror jag ni får det väldigt väldigt svårt mot ett Pittsburgh som imponerar mer o mer i detta slutspelet.
I en ren final väntar ytterliggare mkt starkt motstånd....att man får 7 ggr på Montreal är väldigt snålt!
Lycka till men tror du kastar pengarna i sjön!

Oalalala - 2014-05-08 23:42

Big bad bruins visar vilka som bestämmer redan inatt. Mängder med chanser och spelar inte Price som han gjort får dom problem.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: