Speltips

Speltips KB Karlskoga v Karlslund

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-05-09 19:00 Spela här

Speltips KB Karlskoga v Karlslund
Land: Sverige Liga: Div 2 södra Götaland
Odds: 1,85 Speltips: 1
2014-05-09 19:00 KB Karlskoga v Karlslund 1 1,85 holms

Nej, Karlslund, det här verkar inte gå vägen.
Jag hade en känsla att man inför säsongen var något sämre än tidigare, men knappast så här.
Visst, nu kom första poängen senast. Efter fyra raka, kraftfulla förluster. Men jag vet inte riktigt vad det säger. För poängen kom hemma på det snabba konstgräset (där man normalt sätt är bra) mot jumbokollegan från Smedby. De två enda lagen i serien som ännu inte vunnit någon match. Som att se en blind hjälpa en döv.
Innan dess har det sett förskräckligt ut, tyvärr för oss som gillar lokallagen här på byn.
Jag vet inte om det går hand i hand med att man haft en inspirationsdag med Magnus Hedman, men helt omöjligt är det ju inte.
Slaktade av Sleipner, klara förluster hemma mot Arameiska och Södertälje. Resultat som sticker ut.
Sedan, som en blixt från klar himmel, då pressade man serieledande (utan poängförlust) Enskede på bortaplan.
Så, vad hände egentligen där, tänkte man, och kliade sig i huvudet. Fick så klart lyfta på några stenar för att se hur det verkligen hade gått till, och, ja ... :

"Första Maj demonstrerade vi på Enskede IP med ett enormt bollinnehav. Gästerna Karlslund från Örebro fick jaga boll där man första trettio lyckades håll tätt. Men i trettioförsta serverar "Dogge" den för dagen första gången från start startande Ivan Issa på högerkanten. En snygg nedtagning och ett rappt vänsterskott som sitter strax under ribban. I halvlekens sista minut klackar "Hansi" in 2-0 efter vackert förspel av "Durre" och Fredrik. Andra blir spelmässigt bättre där såväl Haris som "Durre" har klara möjligheter att öka på.Vi släpper in Nobell, William och Solini ut Ivan, Durim och Hansi. Med tio kvar kommer ett överraskande reduceringsmål på Karlslunds ända farlighet på hela matchen"

Och, ja, så var det alltså med den saken.
Den där förlusten med endast 2-1 var ingenting annat än ett överlägset hemmalag mot ett vilt krigande bortalag helt utan några farligheter framåt. Eller, bortsett från det där slumpmålet då.

Men det är väl bara för Karlsund att se sanningen i vitögat. Herish Kuhi har ju faktiskt sett sina bästa dagar och att sätta all tilltro på gamle Samuel Wowoah som spelande tränare till mittback, det fungerar faktiskt inte ens i division 2. Vilket starten på den här säsongen är ett bevis på.

Nämnde konstgräset tidigare. Där är som sagt KIF rätt bra i normala fall. Sitter i ryggmärgen hur bollen beter sig.
Nu ska man bege sig till Nobelstadion. Och med tanke på hur regnet har rasat de senaste dagarna så kan jag tänka mig att det är så långt borta från den perfekta mattan man är vana med att beträda. En arena där naturgräset fortfarande härskar.

Pigga nykomlingen KB Karlskoga, som inlett säsongen väldigt, väldigt bra, måste ha toppchans hemma den här fredagskvällen.

holms - 08 Maj, 2014, 21:58

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Mighty - 2014-05-09 16:41:29

-1 till 2.8 finns på Betsafe

MrK - 2014-05-09 09:57:52

Ryggar!