Speltips

Speltips Brasilien/Argentina göra flest mål i VM

Sport: Fotbolls-VM Spelstopp: 2014-06-12 20:00 Spela här

Speltips Brasilien/Argentina göra flest mål i VM
Land: Brasilien Liga: VM
Odds: 4/ 4.50 Speltips: Bra/Arg flest VM-mål
2014-06-12 20:00 Brasilien/Argentina göra flest mål i VM Bra/Arg flest VM-mål 4/ 4.50 Polsater

Brasilien/Argentina att göra flest mål i VM.

Ni som brukar rygga mig vet att jag sällan pratar om units, av den enkla anledningen att jag oftast spelar flatbet (alltid samma insats) såvida inte väldigt speciella omständigheter föreligger.
Nu har jag hittat ännu ett intressant långtidsspel och jag kommer spela det som två separata spel:
Argentina att göra flest mål i VM @ 4.50 på bet365 .
Brasilien att göra flest mål i VM @ 4 gånger pengarna på bet365 .

Finns under fliken VM - lag att göra flest mål.

Har inte hittat detta spel till högre odds på annat bolag, om någon gör det – skrik till!

Vi börjar med brassarna då.

Gruppen:

12/6 Brasilien - Kroatien
17/6 Brasilien - Mexiko
23/6 Kamerun - Brasilien

Slutspelsträdet: Vi kan väl utgå från att Brasilien spelar hem den här gruppen. Visst har man haft problem med Mexiko, men bör ändå vinna gruppen.

Ställs då mot tvåan i grupp B (Spanien, Holland, Chile eller Australien).
Scolari har uttalat sig om att han helst slipper möta Chile. Tyvärr, för brassarnas del, blir det Chile (om jag får rätt i min förra rek). Om inte så lär det bli Holland. Spanien är storfavoriter att vinna den där gruppen. Vilka det än blir så har Brasilien jättechans att avancera.

I kvartsfinalen väntar mest troligt England, Uruguay, Italien eller Colombia.

Alltså en helt okej lottning trots allt. Åtminstone ingen mardrömslottning – så förutsättningarna för att gå långt finns där.

Confederations cup: Brassarna öste in mål i Confederations Cup. 14 mål på sex matcher mot bra motstånd. Gjorde minst två mål i varje match. Visade där att man växer av pressen och klarar av att spela tunga matcher på hemmaplan.

VM-historien:
* Hemmanationen går traditionellt sett alltid starkt under VM.
* Brasilien går alltid långt i VM. Nådde kvartsfinal 2006 och 2010, vilket närmast var att betrakta som fiaskon. Men på fem matcher gjorde man ändå nio respektive tio mål i dessa mästerskap. 2010 gjorde Spanien (som vann) 8 mål och 2006 gjorde Italien 12 (varav tre på övertid).
Nu har Brasilien ett bättre lag än vid dessa mästerskap.
* Vi har sett att Brasilien ibland exploderar i sista gruppspelsmatchen i VM (4-1 mot Japan 2006, 5-2 mot Costa Rica 2002 etc.) Nu spelar man på hemmaplan – räkna med att spelarna kommer vara taggade exakt varenda minut som spelas. Det lär bli show och man lär inte slå av på takten och ”spela av” matcherna. Sista gruppspelsmatchen har man ett Kamerun, som mycket väl kan vara avsågade vid det laget. Skulle inte bli förvånad om Brasilien trycker in 4-5 mål i den matchen. Ser att Brasilien som lätt kan göra 8-10 mål i gruppspelet.

Kommentar: Brasilien är Brasilien. Man gör allt som oftast en hel del jävla mål, det vet alla. Vi såg vilken potential laget har under Confederations Cup. Uppvisningen mot Spanien i finalen var fantastisk. Har fortsatt göra bra resultat under träningsmatcherna och har ett bra och samspelt lag.

Fyra gånger pengarna på att brassarna gör flest kassar känns mycket bra. Ser i princip en utmanare:

Argentina.

1 Argentina 0 0 0 0 0-0 0
1 Bosnien/Herce 0 0 0 0 0-0 0
1 Iran 0 0 0 0 0-0 0
1 Nigeria 0 0 0 0 0-0 0

Relativt enkel grupp. Kan se Argentina göra 8-10 mål i den här gruppen faktiskt. Bör ju vinna gruppen utan bekymmer.

I åttondelsfinalen ställs man mot tvåan i grupp E (Ecuador, Schweiz eller Frankrike). Bör inte vara någon omöjlighet det heller. Därefter väntar mest troligt Belgien eller Portugal.

En okej lottning även här. Men vad som verkligen får mig att tro på Argentina är lottningen i gruppen. Riktigt svag grupp för att vara ett VM. Gjorde överlägset flest mål i Sydamerikas VM-kval och har en offensiv som inte går av för hackor. Får man det bara att stämma så ser det vansinnigt bra ut med Messi, Tevez, Agüero, Higuain etc.

Vad har vi då för huvudmotståndare mot Brasilien och Argentina?
Tyskland: Har en rätt tuff grupp (Ghana, Portugal och USA). Bör kunna avancera till semifinal. Frågetecken dock för formen på en del nyckelspelare som exempelvis Özil. Saknar dessutom en riktigt bra striker. Eller kan en Tomas Müller kliva fram med fem kassar igen. Har svårt att se det ärligt talat.
Spanien: Diego Costa har haft skadeproblem och är inte inkörd i systemet. Så även här saknar man väl en världsforward. Dessutom är man fortfarande inne i en generationsväxling och har gjort en del tveksamma resultat efter succéerna i EM och VM. Har också en väldigt tuff grupp.
Belgien: Spännande lag och relativt lätt grupp. Men är oprövade i sammanhanget. Har svårt att se laget räcka till.

Brasilien och Argentina är rätt klara favoriter till VM-titeln. Båda lagen har jättechans att nå semifinal enligt mig. I tidigare rek har jag förklarat att jag tror starkt på de sydamerikanska lagen då det är en trend att lag från arrangörskontinenten går starkt. Europa hade exempelvis sex lag i kvartsfinal 2006 (VM i Tyskland) jämfört med 2010 (Sydafrika). Dessutom har vi två rejält starka lag som brukar ösa in mål. Det är inte ofta exempelvis brassarna vinner med 1-0 exempelvis. Så det här är ett spel jag tror oerhört starkt på. Har mycket svårt att se något annat lag än dessa två göra flest kassar.


Exempel:
Vi säger att 1 u är = 100 kronor. Jag vill satsa 1 unit på båda singlarna.
100 kronor (1 u) satsas på båda spelen.
Vinner Brasilien = 100 x 4,0 = 400 kronor i vinst - 200 satsade = 200 kronor i ren vinst.
Vinner Argentina = 100 x 4,50 = 450 kronor i vinst - 200 satsade = 250 kronor i vinst.

Alltså, vinner vi på Brasilien har vi 2 u i ren vinst, vinner Argentina har vi 2,5 u i ren vinst.

Blir det två lag som kommer på samma placering så är det halva insatsen gånger oddset tillbaka.

Tankar?

@nokkan21


Polsater - 20 Maj, 2014, 10:47

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
John92 - 2014-05-28 16:39:50

Ingen som vet??

John92 - 2014-05-22 19:21:56

Vad händer om det blir straffar efter fulltid i en match? Räknar man in dom målen i det här spelet?

Polsater - 2014-05-19 23:09:23

Hejmike//
Vet ej om jag är trög nu, men om Argentina gör flest mål motsvarar det ju ett spel på ett odds 3.50. Ger ju en vinst på 2.5 u

hejmike - 2014-05-19 16:48:59

Du har fel i det sista du skriver. Din maximala profit vid flatbet om 1U är 2.5U (om 4.50 sitter). Hade spelen sett ut som du skrev sist, hade du kunnat vinna på båda, vilket hade gett en maximal profit om 4.5U.