Speltips

Speltips Hoffenheim v Braunschweig

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-05-10 15:30 Spela här

Speltips Hoffenheim v Braunschweig
Land: Tyskland Liga: Bundesliga
Odds: 2,20 Speltips: BLGM 2:a halvlek
2014-05-10 15:30 Hoffenheim v Braunschweig BLGM 2:a halvlek 2,20 holms

Jaha, det brukar ju vanligtvis svänga om Hoffenheim när de spelar fotboll. Borta som hemma. Och har det gjort det under hela säsongen, ja då finns det naturligtvis läge för att det ska ske även den här eftermiddagen.
Hoffenheim, som så klart vill tacka fansen för den här säsongen på bästa tänkbara sätt. Bara det brukar kunna vara en fin moralhöjare. Och för Hoffenheims del, då handlar det alltid om en offensiv fotboll, så offensiv att det brukar haverera bakåt lite då och då.

Och nu ställs man mot Braunschweig. Jumbon Braunschweig som bara har en enda sak i skallen. Allt för att inte den här sejouren i Bundesliga ska bli ettårig.
Man måste vinna. Och hoppas på att andra resultat går vägen.
Vilket faktiskt inte alls är otänkbart, då både Nürnberg och Hamburg har två oerhört trassliga bortamatcher att brottas med.
Men det fungerar inte med en poäng. De måste vara tre till antalet. Och därför kan den här matchen urarta sig till den kanske mest sevärda fighten på hela dagen.

För hemma på Rhein-Neckar-Arena så brukar det som sagt smälla åt alla håll och kanter.
På 16 spelade hemmamatcher har inte mindre än 70(!) mål gjorts, fördelat på 40 för hemmalaget och 30 för bortalaget. Det är siffror inget lag i Bundesliga är och viftar med.
Och nu när man möter ett lag som med kniven på strupen MÅSTE gå för tre poäng, ja då finns det väl inte speciellt mycket som tala för att inte mönstret ska gå igen.

Och då kanske i synnerhet den andra halvleken, då det troligtvis lär anfallas med huvudet under armen, oavsett vilket lag som leder - eller om det för den delen står oavgjort.

Trampa, bägge!

holms - 10 Maj, 2014, 08:32

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!