Speltips

Speltips West Brom - Stoke

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-05-11 16:00 Spela här

Speltips West Brom - Stoke
Land: England Liga: Premier League
Odds: 3.60 Speltips: 2
2014-05-11 16:00 West Brom - Stoke 2 3.60 mr_england

Även om Stoke inte har någon bra bortastatistik allmänt i Premier League (deras statistik borta mot West Brom är dock fantastisk – se nedan) så tror jag väldigt mycket på Stoke idag och oddsen känns helt felsatta i ett möte där både form, kunnande, statistik och motivation talar för Stoke. Enormt värde på tvåan då jag anser att Stoke har en klart bättre vinstchans än West Brom i den här matchen.

Följande saker talar för Stoke…
Stoke har ett bättre lag än West Brom
Stoke har bra form och har blivit bättre och bättre hela säsongen
Stoke jagar sin bästa placering och poängantal i Premier League någonsin
I de sex senaste bortamatcherna mot West Brom har Stoke fem segrar och en oavgjord
Stoke har inte släppt in något mål i de fyra senaste bortamatcherna mot West Brom
Det här är West Broms tredje match på en vecka

Mark Hughes har verkligen förändrat Stoke och om du hör någon som säger att Stoke idag spelar tråkig fotboll med långbollar mm så kan du sluta ta personens åsikter på allvar. Det är bara ett bevis på att personen inte följer Premier League. Hughes har förvandlat Stoke från ett lag med minst bollinnehav i Premier League till ett lag som håller bollen inom laget och dominerar matcher. Även på bortaplan på slutet vilket vi sannerligen inte varit bortskämda med tidigare säsonger. Det är imponerande att se hur Stoke spelar i nuläget och jag har sett samtliga deras PL-matcher den här säsongen.

Hughes har verkligen överbevisat sina tvivlare och är nu omåttligt populär i Stoke. Något som man förstår då fansen sjungit ”Just like watching Brazil” under våren. Hughes har även lyckats väldigt bra med merparten av de få värvningar han gjort, särskilt Odemwingie som varit fantastisk i anfallet. Hughes har även lyckats får Stoke att leverera efter att de säkrat Premier League-kontraktet något som Pulis hade svårt med tidigare. Det här tror jag beror mycket på den nya spelstilen och Hughes grymma rekord att leverera topp 10-placeringar för sina lag i Premier League. Det var ett av argumenten för ledningen att ta in Hughes som manager och jag tror att både ledningen och Hughes är extremt sugna på att avsluta säsongen bra då en för Stoke riktigt imponerande niondeplats är inom räckhåll. Om Stoke vinner här och Newcastle inte vinner borta mot Liverpool kommer Stoke sluta nia i Premier League. Stoke kommer vara motiverat idag och stämningen i laget verkar vara på topp.

West Brom har inte alls imponerat på mig den här säsongen men man har i alla fall precis i praktiken säkrat nytt Premier League kontrakt då man har tre poäng och 17 plusmål tillgodo mot Norwich. West Brom förlorade med 2-0 borta mot Sunderland senast i en match där jag tyckte att det märktes att spelarna var nöjda med att i praktiken säkrat nytt Premier League-kontrakt. Visst vill man säkert ge sina fans en fin avslutning på hemmaplan men jag tror helt enkelt inte West Brom räcker till. Det här är dessutom West Broms tredje match på en vecka något som är viktigt att ta med i beräkningen. De två senaste matcherna har dessutom varit bortamatcher så man har varit på resande fot till London och Sunderland.

Skador och avstängningar:
Stoke saknar Huth men det har man gjort under en längre tid. Stoke saknar även Assaidi men bortsett från det så kan Stoke ställa en mycket stark startelva på banan. Kapten Shawcross är tillbaka efter avstängning vilket är viktigt.

West Brom saknar Gera, Reid och Jones. Amalfitano och Olsson vilades sist och spelar troligen den här matchen. Ridgewell är tillbaka i träning och kan möjligen vara tillbaka i spel.

Som jag nämnt ovan så tycker jag att det finns väldigt mycket som talar för Stoke här. De är dessutom ett klart bättre fotbollslag än West Brom och med spelare som Arnautovic, Odemwingie mm i toppform så tror jag att de tar ytterligare en bortaseger mot West Brom.

Spel: West Brom v Stoke 2 – odds 3.60 bet365

mr_england - 11 Maj, 2014, 12:04

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
mr_england - 2014-05-11 14:47:51

malisa: Lite oförskämd kommentar av dig med tanke på att jag är kraftigt plus på mina Stoke-rekar här.

Men det stämmer att jag ofta spelar på Stoke då jag tycker det är rätt läge. Spelar absolut inte med hjärtat utan eftersom jag har sylvass koll på Stoke. Jag spelar för att vinna pengar.

Tycker Stokes ligaplacering visar att jag är rätt ute och ligger före andra vad gäller Stokes utveckling. Många ser dem som ett skitlag men det är de inte om man är seriös och tittar närmare på klubben. Ser hur de jobbar, ägare mm. Om några år kommer Stoke vara ett topp 6-lag då de bygger långsiktigt.

malisa - 2014-05-11 14:32:47

Du spelar ofta på Stoke ( med hjärtat antar jag ;-) ) . Gammal oskriven regel att man ska undvika att spela på lag man hejar på och framförallt berätta för andra som väljer att satsa sina pengar så man kan ha de i beräkningen ...

Lycka till med liret !!

Bergsjon93 - 2014-05-11 12:42:44

Hmm, välskriven rek! Jag väljer att rygga med en liten peng!