Speltips

Speltips Indiana Pacers @ Washingon Wizards

Sport: Basket Spelstopp: 2014-05-12 02:00 Spela här

Speltips Indiana Pacers @ Washingon Wizards
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.86 Speltips: Pacers +4
2014-05-12 02:00 Indiana Pacers @ Washingon Wizards Pacers +4 1.86 ABN

Pacers möter Wizards inatt och är det någonting man har fått akta sig för so far i detta playoff så är det Wall&co på hemmaplan.

Wizards har alltså spelat sjukt fint på senaste tiden om man bortser från den senaste matchens dåliga insats mot ett starkt defensivt Pacers så har jag njutit av Wizards lir.

Man ställs mot Pacers, ett lag som efter ca lite mer än halva säsongen verkade lägga ner verksamheten som ett topplag och började spela medioker basket och tappa matcher som man bara skulle ha vunnit. Pacers har dock på senaste tiden (inte minst matchen mot Wizards senast) jobbat bra defensivt och visat att man inte behöver vara ett high scoring team för att vinna matcher. Det defensiva är vad man tar med sig från senaste matchen och om man klarar att upprepa den insatsen så blir det utan tvekan en ensidig match till Pacers favör.

Jag tror till viss del att man kan göra det, det var mycket som såg ut att "klicka" i Pacers den matcen, men samtidigt är det på Wizards plan man lirar nu och inte hemma i Indiana. Jag förväntar mig en fördel till Pacers, men tror dock att det inte rinner iväg alldeles för mycket för Wizards utan tror definitivt att man håller det inom 6-7 pts om inte mindre. Linan ligger på +4 till Pacers och det går jag in på!

Följ mig på Twitter för fler spel! @ABNBetting

ABN - 11 Maj, 2014, 23:08

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!