Jag gör min rekdebut här på R&K.

Jag väljer att fokusera på division 4 mellersta där anrika Värtans IK tar emot succe-laget FC Stockholm Internazionale på Hjorthagens IP (konstgräs nuförtiden).

Såhär ser tabelltoppen ut, där Älta spelat två fler matcher än tvåan och trean.

Älta IF 6 +10 13
FC Stockholm Internazionale 4 +7 9
Värtans IK 4 +3 9
Vasasällskapet FK 5+ 1 9


Värtan har gått oväntat bra där man vunnit 3/4 matcher, men förlorade senast mot bottenlaget Ingarö IF med 1-0.
Värtans trupp är ganska intakt från förra året då laget slutade på femteplats, 18 poäng efter seriesegraren Järla IF. Lagets målsättning i år är densamma enligt sportchef Stefan Eriksson, vilket är rätt logiskt då man inte riktigt har materialet att konkurrera med seriefavoriten AndreaDoria eller just FC Stockholm Internaziole.


Och så till FC Stockholm Internazionale, succelaget som bildades 2011 och har klättrat upp i divisionerna varje år sen dess. Laget hade 55(!) raka matcher utan förlust innan man i förrförra omgången förlorade mot Ängby IF på bortaplan med 2-1.
Men laget samlade ihop sig och vann senast den tuffa bortamatchen mot FC Krukan på Zinkensdamms gruspl.. "konstgräsplan".
FC Stockholms trupp är ruggigt rutinerad och innehåller fd. allsvenskaspelare som t.ex. Elias Storm, Daniel Hoch, Göran Marklund och Jerry Månsson, dock är det bara den sistnämnda som är med i dagens trupp. (De tre första har varit borta till och från under 2014, så det är inget nytt).
Men det råder inte bristande kvaliteer i den uttagna truppen. I mittlåset finns den ruggigt spelskicklige Patrik Engström och på mitten den mycket duktige lagkaptenen Love Lidström, medans man har 3 duktiga anfallare framåt som gjort mycket mål tidigare.
FC Stockholms matcher brukar även vara välbesökta, hemma som borta, och det lär komma en del för att stötta laget.

FC Stockholm siktar på att klättra upp en division även i år och,men man har inte riktigt kommit upp i nivå de senaste matcherna, men kvaliteten finns verkligen där och oddset 1.70 på bortaseger i dagens match mot Värtan är enligt mig väldigt spelvärt.

Jag lirar 3/5 unit på tvåan, och slänger även med att man ryggar på eget bevåg. Matchen startar 20.00 och spelas som sagt på Hjorthagens IP i Stockholm.

Läsvärda artiklar för dig som tvekar.

Värtans matchartikel: http://www.vartanfotboll.se/stark-serietvaa-gastar-hjorthagens-ip-for-ny-toppmatch/

FC Stockholms matchartikel: http://fcsthlm.com/artikel/75/infor-vartans-ik--fc-stockholm/

Inför säsongen artikel : http://www.vartanfotboll.se/vartans-ik-ej-bland-favoriterna-till-serieseger-2014/

EDITERAD 2014-05-12 12.09:33

This is the stats tab
This is the post tip