Speltips

Speltips Jaroslav Hampel v Grigorij Laguta

Sport: Speedway Spelstopp: 2014-05-13 19:00 Spela här

Speltips Jaroslav Hampel v Grigorij Laguta
Land: Sverige Liga: Elitserien
Odds: 1,85 Speltips: 1
2014-05-13 19:00 Jaroslav Hampel v Grigorij Laguta 1 1,85 IB.

Jaroslav Hampel v Grigorij Laguta @1,85 Svenska Spel

Elitserien är det som gäller och nu väntar hemmapremiär för Vetlanda. På förhand tror jag att Vetlanda kommer köra över Smederna, med marginal.

Så med andra ord kommer Lagutas Smederna få det tufft. Detta kommer givetvis innebära en eventuell toppning vilket bolagen såklart räknar med. Därför har man satt Laguta som favorit i denna H2H. Man tror att Laguta får ta ett extra heat.

Kollar vi på Lagutas ordinarie heat så är det ju inga lätta heat. Han ställs mot hemmaförarna Hampel, Sajfutdinov, Madsen, Woffinden och Jonasson. Där har vi fruktansvärt tufft motstånd.

Hampel däremot har bra mycket lättare heat. Ställs mot förare som Zengota, Karlsson, reserven Zetterström, Larsen, Michelsen och även Laguta. Hampel ska givetvis vara favorit i ALLA heat. Ibland kan det tappas poäng på paråkning men det får man alltid räkna med.

I söndags var han äckligt snabb i polska ligan och snittade ca 82km/h vilket är löjligt snabbt. Han åker fruktansvärt bra nu och kan han utnyttja den farten på travbanan i Vetlanda så kommer ingen ifatt honom. Hampel ska och kommer definitivt komma upp i tvåsiffrigt. Runt 13p ska inte vara någon omöjlighet. Vi kliver in med 2/5 enheter på Jaroslav Hampel.

IB. - 13 Maj, 2014, 13:42

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!