Speltips Jaroslav Hampel v Grigorij Laguta

Sport: Speedway
Spelstopp: 2014-05-13 19:00
Land: Sverige
Liga: Elitserien
Odds: 1,85
Tips: 1
Jaroslav Hampel v Grigorij Laguta @1,85 Svenska Spel

Elitserien är det som gäller och nu väntar hemmapremiär för Vetlanda. På förhand tror jag att Vetlanda kommer köra över Smederna, med marginal.

Så med andra ord kommer Lagutas Smederna få det tufft. Detta kommer givetvis innebära en eventuell toppning vilket bolagen såklart räknar med. Därför har man satt Laguta som favorit i denna H2H. Man tror att Laguta får ta ett extra heat.

Kollar vi på Lagutas ordinarie heat så är det ju inga lätta heat. Han ställs mot hemmaförarna Hampel, Sajfutdinov, Madsen, Woffinden och Jonasson. Där har vi fruktansvärt tufft motstånd.

Hampel däremot har bra mycket lättare heat. Ställs mot förare som Zengota, Karlsson, reserven Zetterström, Larsen, Michelsen och även Laguta. Hampel ska givetvis vara favorit i ALLA heat. Ibland kan det tappas poäng på paråkning men det får man alltid räkna med.

I söndags var han äckligt snabb i polska ligan och snittade ca 82km/h vilket är löjligt snabbt. Han åker fruktansvärt bra nu och kan han utnyttja den farten på travbanan i Vetlanda så kommer ingen ifatt honom. Hampel ska och kommer definitivt komma upp i tvåsiffrigt. Runt 13p ska inte vara någon omöjlighet. Vi kliver in med 2/5 enheter på Jaroslav Hampel.
Spela på Jaroslav Hampel v Grigorij Laguta hos Svenska Spel
Spela nu
IB. - 13 Maj 2014 - 13:42
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: