Speltips

Speltips Hamma Vs. Borta (Nattens NHL)

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-05-14 01:00 Spela här

Speltips Hamma Vs. Borta (Nattens NHL)
Land: USA Liga: NHL
Odds: 2.05 Speltips: Hemma
2014-05-14 01:00 Hamma Vs. Borta (Nattens NHL) Hemma 2.05 2ForTheMoney

Då var vi tillbaka efter en helg med lite tråkigheter. Vi ber om ursäkt för detta och hoppas att ni kan ha förståelse för det.

I natt fortsätter NHL slutspelet och det är jämnare än på många år. Nattens matchen är mellan Penguins-Rangers där Penguins på hemmaplan kan knipa den första conferancefinalplatsen. Den andra matchen spelas i Minnesota där Wilds tar emot Blackhawks. (2-3 i matcher).
Vi har hittat en liten specialare idag hos bet365 . Hemma Vs. Borta. Alltså om antingen hemma laget, eller bortalagen gör flest mål. Och just ikväll så tror vi starkt på att hemmalaget gör flest mål. Där får vi ett odds till 2.05
Som hemmalag ikväll har vi alltså Pittsburgh Penguins och Minnesota Wild. Vi måste säga att vi går lite emot hjärtat ikväll då vi verkligen hoppas att Rangers kan ta sig vidare, men vi tror ändå att Pittsburgh krigar till sig en seger här. Och så har vi Minnesota som bara sprutat in mål hemma i Xcel Energy Center. Åtta mål har Wilds lyckats trycka in och endast två har Chicago gjort på bortaplan.
I den andra matchen ser det lite annorlunda ut. Rangers har lyckats vunnit två gånger på bortaplan, men som sagt, ikväll tror vi att Pittsburgh blir för svåra.

SKADOR:
Brooks Orpik för Penguins är fortfarande borta efter att ha missat dom två senaste matcherna, och dom sex av dom sju senaste matcherna. Även Pascal Dupuis och Chris Conner kommer att missa kvällens match. Rangers har inga skador, utan har fullt lag.
Shaw för Chicago tros gå på is snart, men han missar denna match för femte matchen i rad. Moulson och Ballard är frågetecken för Wilds som också kommer ha Jason Zucker borta.

Kom ihåg att besöka våran blogg www.2forthemoney.nu och följ oss på instagram @2_for_the_money

2ForTheMoney - 13 Maj, 2014, 19:47

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!