Speltips

Speltips NY Yankees @ NY Mets

Sport: Baseball Spelstopp: 2014-05-15 01:00 Spela här

Speltips NY Yankees @ NY Mets
Land: USA Liga: MLB
Odds: 1.88 Speltips: Över 6.5 runs
2014-05-15 01:00 NY Yankees @ NY Mets Över 6.5 runs 1.88 MSrekare

Dags för en tredje match mellan NY-lagen.
Subway series har minst sagt varit händelserik hittills och levt upp till mångas förväntningar. Kanske inte hos Yankees-fansen som varit med om 2 raka, så att säga, riktigt tråkiga förluster.
En första match man hade kunnat avgöra med god marginal flertal gånger om man hade behållit fokusen matchen igenom, vilket man inte gjorde och Mets tog vara på chanserna.
Mets vann första matchen med 9-7 genom en 2run-smäll i sista inningen.

Nattens match var inte något roligare för Yankees då Mets redan från början tog kontroll över matchen och smällde in runs på runs, bevarade ledningen matchen igenom och vann tillslut med 12-7.

På två matcher har vi alltså fått totala 35 runs, 17.5 runs per match.
16 i första.
19 i andra.

Något som helt klart är intressant i dessa två matcherna är hur många homeruns vi har fått se, både soloshots, 2man-homers m.m....slår man ihop alla HR's får vi en total summa på 9 hela homeruns.
Å andra sidan inte konstigt med tanke på de båda lagens aggresiva sätt att spela, en hel rad svingar och varför inte, när man fått medelmåttiga pitchers att möta.

Även i match 3, som nu skiftar och spelas på Mets arena, startar de båda lagen med medelmåttiga pitchers. 2 rookies.
Tanaka(5-0 WL, 2.57 ERA) för Yankees fördel, men har i varje match släppt en drös hits eller runs direkt inledande och sedan därefter skärpt sig genom att gå helt clean.

Mets, väljer att starta Montero som gör sin debut i MLB inatt.
Givetvis är detta en risk man tar men det sägs att man tror på Montero som är uppkallad från tripple-A för att ta Meijas plats.
Som de båda lagen svingat och agerat offensiva nonstop hittills, kommer inte Montero få en enkel match att spela, förstås.

Mets Citi Field är en väldigt stor arena och spelarna där ute har en hel del mark att täcka, med tanke på de två första matcherna som lirat kommer offensiven/svingarna inte att sluta jobba i nattens match heller och utelaget kommer få kämpa med den stora planen när hits slås.

Yankees mycket revanschsugna, Girardi blev i andra mötet återigen avvisad från matchen på kort tid och är lagom förbannad, hugger för en vinst i detta tredje möte.
Mets ska utan vidare problem kunna trycka en del runs på hemmaplan samtidigt som Montero för en tuff match att starta i.
Offensiven fortsätter att dominera i nattens möte.
Linan på överspelet helt klart för låg.

________________


Mitt spel ;

NY Mets - NY Yankees över 6.5 runs
/1.88x , Pinnacle , 7/10 u

Lycka till!

MSrekare - 14 Maj, 2014, 10:45

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Mus - 2014-05-14 22:09:44

96 units plus.. Det bådar gott för framtiden! ;) fast då kanske du inte va med om denna dal.
Mrmanutd, om inte den "tilltalade" ser det som klag utan mer som konstruktivt snack så behöver verkligen inte du se det annorlunda!

MSrekare - 2014-05-14 20:19:19

Ja det har varit en del taskia lir, inte minst Yankees i det första mötet och senast reds igår vid fulla baser 0 Outs och man kunde fortfarande inte driva in runs.
Brewers va ett bra exempel Utd, tror på liknande insats från de båda lagen ikväll i NY.
Iväg på svensexa nu, hinner tyvvär inte skriva mer, kanske kikar in sent inatt om jag hinner :-)

Mr.ManUtd - 2014-05-14 18:11:07

Lobban

En större arena innebär inte per automatik att det är svårare att slå in runs. Det blir lättare för slagmannen att träffa luckorna mellan baserna och på vis dra in många hits. Visst, svårare att slå HRs. Men gör man som Brewers gjorde tidigare under säsongen och slår bollen förbi Ss så blir det ju en single/double alternativ kan en runner ute på andra bas löpa in.

Mr.ManUtd - 2014-05-14 18:07:45

Herregud vad alla klagar, om det vore så lätt skulle vi alla vara miljonärer. Och spelen går i cykler. Var med tidigare under säsongen då MS prickade allt. Nu går det lite tyngre, och mest pga marginalerna inte varit med.

MSrekare - 2014-05-14 15:45:23

Sämre lag gästar**

MSrekare - 2014-05-14 15:43:40

Nypon/ Över totalt 6.5 är korrekt!

Lobban/ Negativt om det hade varit Dbacks i detta fall som kanske snittar 230-250 AVG och inte har vidare kraft i slagen. Här pratar vi Mets som har betydligt mycket bättre spelare som lirar på denna arenan konstant ovh vet precis hur man ska hantera slagen för att uppnå en del runs. Likaså Yankees som besitter många kraftfulla spelare. Kolla bara på de slag som utdelats på Yankee stadium. Går utan tvekan över till sittplats på Citi Field om inte, så långt bak i alla fall.
Utelag får ju betydligt mer mark att täcka och vid så här pass hit-glada lag i detta fall är det positivt för överspel. Inte tvärtom som när sämre jag hästar, t.ex.


Mus/ Förstår din tanke. Jag analyserar matcherna och läser på noggrant innan jag lägger spelen. Att många sen kan vara favoriter, är en annan femma då jag inte kan leta efter underdogs bara för att de ger bättre betalt. Sen är det inte favoriter rent av, som i fotboll när en riktigt favorit står i 1.30-1.40. Hoppas du förstår min tanke.
Började reka MLB här förra säsongen, enhetsplus på 97 enheter.
Har alltid lirat på samma sätt, slump att det i dom senaste liren varit favoriter så att säga. Självklart liras inte bara 1.70-1.90-lir från dag ett till slut utan beror helt och hållet på vad jag själv känner är spelbart och till vilket odds.
Nej du gnäller inte, tar gärna diskussioner och kritik för att hela tiden utvecklas.

Får ursäkta om jag är kort i orden, är på jobbet och sitter med mobilen, krabbigt att skriva.

Mus - 2014-05-14 14:43:56

Vill påpeka att jag inte gnäller för en specifik förlorad rek, torskar kommer. Bara det att jag har svårt att se hur detta kan va lönsamt i längden. Till snittoddset krävs att 2/3 spel sitter för att det ens ska bli lite plus unitsmässigt.
Hur har dina tidigare MLB säsonger sett ut resultatmässigt?

Mus - 2014-05-14 14:32:24

MS: rekarna i sig är säkert jättebra och stämmer väl, men det är resultaten som är det viktiga och precis som lobban skriver så ska det till en sjuhelvetes massa vinster för att ta igen förlusterna eftersom oddset ofta är mellan 1.7-1.8! Om det nu är så ologiskt att motståndarna hela tiden vinner måste det väl vara bättre värde på underdogsen. Hur som så hoppas ja det vänder snart för det är surt att åka på lågoddsare och ännu hellre när det bara finns två utvägar. Då måste träffprocenten vara hög jämfört med tex fotboll...

Lobban - 2014-05-14 14:14:44

En större arena betyder väll att det är svårare att få runs och inte tvärtom.

Det är extremt svårt att träffa 60% av matcherna i baseball och det måste du göra mtp att du oftast spelar odds under 1.90 och det gör inte många. Tänk på att ett lag som Houston kommer vinna 40-50 matcher denna säsong och det gäller alla dom sämre lagen så det gäller att hitta odds med bra värde alltså odds över 2.0 för att i längden plussa på baseboll.

nyponsoppa07 - 2014-05-14 12:53:53

Tja! Står inte att det är runs man spelar på Pinnacle . Så blir lite fundersam, om det står över 6,5 är det då runs eller kan det vara något helt annat? Tack

MSrekare - 2014-05-14 11:17:32

Vet inte om du är insatt i baseball eller om du kilat på senaste matcherna, vi pratar inte att jag misslyckas i mina rekar, att jag förlorar med 7-3, 9-1 när det kommer till förlust utan nonstop 4-3,2-1,6-5 och många gånger på extra innings.
Ta nattens exempel där reds hade guldläge att avgöra 3 ggr men misslyckades totalt, man slänger in en pitcher i slutet som håller ligans rekord genom historien i bollarnas snabbhet. Kastar fläckfritt framtill sista pitchen där killen som slår får en luckyshot som kommentatorn beskrev det, och vips, förlorade vi i 9e inning.
Rekarna har det inte varit fel på.

Mus - 2014-05-14 11:10:28

Med all välmening;
Du ska inte ta en paus från rekandet? Du är ju i en sinnessjuk svacka och det måste va jävligt dyrt att fortsätta när knappt något går in! Visst ska de väl vända men när då, och hur stort hål ska de lämna innan det gör det. En paus så de inte fortsätter ner ännu längre ner i källarn kanske inte är så dumt?! Du måste vara en riktig guldgruva för bet365 .
En tanke bara från en som hade mycket högre förväntningar..