Försöker väl hitta Real Örebro en fjärde gång. Vilket skulle betyda fyra av fyra gällande det laget i den här serien den här säsongen.
Vinsten i premiären mot Marieberg, typ 100-0. Förlusten mot Adolfsberg och så förlusten mot IFK Örebro.
Nu är det dags för en vinst igen. Eller det måste jag i alla fall tro vi får hela 3,15 på laget.

Säsongens bästa insats senast då man spelade 2-2 hemma mot starka Vretstorp. Man släppte en sen kvittering i bara sju minuter från slutet, vilket så klart var lite snöpligt.
Gjorde en väldigt bra match framförallt taktiskt då man egentligen var ett helt annat lag än vad man visat upp tidigare. Nu bortser jag från slakten i premiären borta Marieberg, eftersom att det är allt annat än ett fotbollslag.
Det är också en förklaring, en rätt stor sådan kanske, att man har fått tillbaka fler och fler spelare ju längre in på säsongen man kommit.
Senast så startade man med säsongens bästa elva. Här startar man med en ännu bättre startelva. Med andra ord säsongens bästa. På nytt.
Och då är det framförallt mittfältet som stärks då två nya gubbar tar plats.
Det här betyder också att bänken är starkare än på hela säsongen, vilket absolut inte kan underskattas i dessa sammanhang när det är flygande byten under 90 minuter.

Man möter upphausade Latorp. Ett Latorp som sågs som en outsider att kunna vara med och slåss i toppen.
Men hittills på de tre spelade matcherna så har man inte imponerat speciellt. Inte mött några kanoner än så länge. Visst, obesegrat i sina tre matcher. 1-2-0. Men inte visat något i någon match varför de innan säsongen var så uppsnackade.
Det är så klart möjligt att de vinner här. De ska vara favoriter hemma. Men någon ordning får det fan vara. Siffrorna är allt för skeva.
Jag hade med NB:s mått gällande den här divisionen plitat ned 1,80 - 4,75 - 2,30.

Så. Spela på tills decimalerna inte tillåter mer.

This is the stats tab
This is the post tip