Speltips Chris Paul

Sport: Basket
Spelstopp: 2014-05-16 04:30
Land: USA
Liga: Liga
Odds: 1,85
Speltips: Över 20,5 poäng
Spela på Speltips Chris Paul
1000 kr bonus + 250 kr gratisspel!
Spela på Över 20,5 poäng
Jaha, nu undrar ni säkert vad det är jag ska reka här. Många har förmodligen förlorat mycket pengar på basket men det gäller att vara på rätt sida av "fixen" när det gäller NBA- "Where amazing happens".

Det handlar om basket och NBA och mer specifikt ett poängspel på en spelare.
Spelaren är Chris Paul och vi spelar på över 20.5 poäng hos Nordicbet.

Kan skriva en hel uppsats om reken men minskar den till några viktiga delar.

För er som inte vet vem Chris Paul är så är han garanterat top 10 bästa spelaren i NBA. Han kan skapa sina egna skott och är alltså inte beroende av någon annan för att få sina poäng.

Anledningen till att det här spelet är så pass bra är på grund av omständigheterna. Paul tabbade sig brutalt förra matchen borta mot OKC i match 5 av bäst av 7 serien. Clippers som Paul spelar i ledde med 7 poäng när det var 40 sekunder kvar. På dom sekunderna hann Paul först tappa bollen, sen foula en 3poängsskytt så att OKC fick ledningen och därefter tappa bollen igen när Clippers hade bollen med 7 sekunder kvar. (hade han gjort poäng hade dom vunnit). För er som inte är insatta i basket låter det här kanske inte så farligt men det är bland de sjukaste vändningarna som någonsin skett i playoffbasket på VÄLDIGT länge. Så Paul kommer och BEHÖVER leverera i denna match -hemmaplan och en måstevinst annars åker man ur slutspelet (OKC leder med 3-2 i matcher och först till 4 vinner).

En till anledning till det här spelet är att det skedde en väldigt märklig domarmiss de sista 10 sekunderna som hade lett till att Clippers hade vunnit. Bollen gick ut sist nuddad av en OKC spelare (vilket var väldigt tydligt på reprisen som domarna kollade på) men dom fick trots det bollen. SÅ domarna gjorde en väldigt grov tabbe de sista sekunderna vilket ledde till att Clippers förlorade. SÅ domarna kommer vara väldigt snälla mot Clippers denna match vilket kommer resultera i väldigt många frikast för Clippers (ja det funkar så i NBA). Dessutom så är jag övertygad om att ligan vill förlänga serien (bra intäkter på tv-försäljning, matchbiljetter osv.) så domarna kommer helt klart göra allt dom kan för att Clippers ska vinna. Vilket är bra för vårt spel. Snälla domare mot Paul= många straffkast.
-Han gick under linan förra matchen vilket är bra då vi får en lägre lina.
-Motivationen finns där att göra mycket poäng.
-Kvalitén finns där att göra mycket poäng.
-Domarna kommer vara mycket snälla mot honom (och laget).

Chris Paul över 20.5 poäng spelas till 1.85 @Nordicbet.
Ser att bet365 har över 21.5 vilket helt klart är spelvärt. Tror han landar någonstans mellan 24 och 35 poäng.


Spela på Chris Paul hos Nordicbet
Spela nu
AlexBetting - 15 Maj 2014 - 23:54
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: