Speltips Montreal Canadiens - NY Rangers

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2014-05-17 19:00
Land: USA
Liga: NHL
Odds: 2.30
Tips: Montreal Canadiens
Äntligen är det dags för Conferancefinal och vi inleder på den östra sidan.

Vi blir faktiskt lite förvånad över att vi får ett odds till 2.30 på att Montreal vinner denna match. Båda lagen har imponerat på oss, men Montreal har imponerat något mer. Man startade slutspelet med att besegra Tampa Bay Lightning med 4-0 (!) i matcher och såg extremt stabila ut. I kvartsfinalen fick man möta tyngsta möjliga motstånd i form av Boston Bruins. Där trodde många att det skulle ta stopp för Canadiens men oj vad fel dom hade. Trots att dom ligger under med 3-2 i matcher, lyckas dom både att vinna den sjätte matchen i Bell Center, och därefter vinna den sjunde avgörande borta i Boston.

Kollar vi på New York Rangers så har dom inte bara haft en, utan två tuffa matchserier där det började med Philadelphia Flyers som gick till sju matcher, där tillslut Rangers kunde avgöra hemma i Madison Square Garden. I kvartsfinalen fick dom lite tuffare motstånd i form av Pittsburgh Penguins. Också den gick alltså till sju matcher, efter att Rangers lyckats vända 1-3 till 4-3.

Vi har en fantastisk målvaktskamp att se fram emot. Henke Lundqvist mot Carey Price. Inte bara det att dom har lyckats ta sina lag till conferancefinal utan dessa två herrar lyckades också ta sina länder till OS-final för några månader sen. Tyvärr från vårat håll vann Price den finalen, och det gör inget om han vinner nattens batalj också. Båda är i fin form. Lundqvist har räddat 102 av 105 skott dom senaste tre matcherna för Rangers, medan Price har räddat 55 av 56 skott dom två senaste matcherna.

I poängtoppen har vi P.K Subban för Montreal med 12 poäng varav fyra av dessa är mål. Fint facit för en back. Gallagher och Eller har fyra mål var, men bäst är Vanek med fem mål på 11 matcher. Flest mål för Rangers har vi lite svenskt i form av Hagelin med fyra mål, men också svenskbekantingen Zuccarello och Richards har tryckt in fyra mål.
POWERPLAY: CANADIENS 26.3%------------RANGERS 10.9%
BOXPLAY: CANADIENS 80.0%------------RANGERS 82.9%
GJORDA MÅL PER MATCH: CANADIENS 3.27%------------RANGERS 2.43%
INSLÄPTA MÅL PER MATCH: CANADIENS 2.36%------------RANGERS 2.14%

Spel: Montreal Canadiens
Odds: 2.30
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19.00

Lycka till med kvällens bet.
Spela på Montreal Canadiens - NY Rangers hos Unibet
Spela nu
2ForTheMoney - 17 Maj 2014 - 11:04
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: