Speltips

Speltips IFK Värnamo - GIF Sundsvall

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-05-17 16:00 Spela här

Speltips IFK Värnamo - GIF Sundsvall
Land: Sverige Liga: Superettan
Odds: 2.00 Speltips: 2
2014-05-17 16:00 IFK Värnamo - GIF Sundsvall 2 2.00 Philipoo

En härlig lördag, och här sitter jag inne och skriver rekar.

Jag har hittat några intressanta spel som jag kommer lägga idag men jag ser detta tips som ett av de mest värdefulla.

Jo, Superettan omgång 8 ska spelas.

Sundsvall: Har haft en väldigt fin start, toppar tabellen med 6 vinster och 1 förlust på 7 matcher. Förlusten kom mot GAIS på bortaplan i inledningen av säsongen sen dess har GIFarna 5 raka vinster.

Värnamo: Förra årets jumbo har börjat året bra, 3 vinster och 4 oavgjort på 7 spelade matcher. Varför? Jo Värnamo har i sina matcher inte haft mycket av bollinnehavet, dom har spelat på de andra lagets misstag, ofta i form av vassa kontringar.
Det är väldigt förvånande att ett lag som förra året hamnade på kvalplats för nedflyttning idag ligger på en fjärde plats, och då ska det sägas att dom möt väldigt många rutinerade och lag som jag anser har bättre kvalité i truppen än IFK Värnamo.

Men nån gång måste vara den första, förra året slutade matcherna 0-0 respektive 0-1 till Sundsvall på bortaplan, ett underspel verkar lockande men jag kör ändå på en rak 2.

Just eftersom att Sundsvall är i fin form, saknar ej några viktiga spelare och IFK Värnamo måste åka på sin första förlust, och gör dom inte det mot vad jag anser bästa laget i Superettan, så gör dom aldrig det.

Philipoo - 17 Maj, 2014, 14:45

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!