Speltips

Speltips Hellas Verona, Roma & Torino

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-05-18 20:45 Spela här

Speltips Hellas Verona, Roma & Torino
Land: Italien Liga: Seria A
Odds: Olika Speltips: Olika
2014-05-18 20:45 Hellas Verona, Roma & Torino Olika Olika Haze

Länge sedan sist man la upp en rek, tyvärr försvann allt när man var inne på de sista raderna. Tiden finns inte för att skriva om den förlorade novellen jag tänkte delge för er. Därför får det bli en kortare rek istället.


Napoli - Hellas Verona (Hellas Verona +1,0,+1,5) Odds 1,95

Ett Napoli som har sin CL-plats klar och ett Hellas som var nykomlingar inför säsongen men som har gjort ett magiskt säsong som kan avslutas med EL plats. Laget är självklart några klasser sämre än Napoli men motivationen bör vara på topp här, inget är i egna händer men gör man sitt jobb och vinner här får man helt enkelt överlåta resten till ödet. Sao Paulo (Napolis hemmaarena) kommer INTE fyllas med vanliga Napoli supportar! Utan endast av barn då de straffas pga av tidigare incidenter av Napoli fansen. Dvs det blir i teorin som att spela på neutral plan.


Fiorentina - Torino 2 Odds 1,95

Historien i denna match är grunden till spelet. Fiorentina och Torino har mycket goda band mellan sig, allt från ledarhåll till supporterskap. Här har Fiorentina chansen att ge igen på Milan som förra året "stal" CL-platsen ifrån dom. Ni som kan historien får gärna återberätta den ytterligare, men man kan kort och gott säga att Milan fick två straffar från ingenstans i slutminuterna med ställning 2-1 och vann då tillslut med 2-3 och fick därmed spela CL istället för nämda Fiorentina. Ett bevis på hur Fiorentina givmilt ger med sig till motståndarna är hur de förlorade mot Sassoulo med 3-4. Fiorentina har som sagt sin 4.e plats säkrad och kan inte avancera varken uppåt eller nedåt.


Genoa - Roma 2 1,72

Motivationen är inte skyhög hos någon av dessa lag men här tror jag Roma har det som krävs för att avsluta säsongen på bästa sätt. Genoa störs av skador på vikiga spelare och Romas tränare Rudi Garcia har med bestämdhet bevisat att han inte släpper på gasen tills säsongen är över på riktigt.


Lägger samma insats på de tre spelen, men Torino vinst ser jag som mest "säker" bland dessa. Skador/avstängningar hittas lättast på skadekollen .se eller lagens hemsidor.

Lycka till!

Haze - 18 Maj, 2014, 10:30

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Haze - 2014-05-18 10:31:23

Genoa - Roma har matchstart kl. 15!