Speltips

Speltips Altach - Mattersburg

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-05-23 18:00 Spela här

Speltips Altach - Mattersburg
Land: Österrike Liga: Erste Liga
Odds: 1,93 Speltips: 1
2014-05-23 18:00 Altach - Mattersburg 1 1,93 Ekenbladen

Lägger ut reken redan nu då jag inte har tid senare under veckan pga jobb.

Som jag skrev tidigare så har jag följt den här ligan endel den här säsongen, förra reken gick hem så vi gör ett nytt försök.

Det är alltså dags för sista omgången av Erste Liga (Österrikes högsta) och hemmalaget Altach har vunnit ligan i överlägsen stil sedan länge.
Man är seriens klart bästa lag, vilket 15P ner till tabelltvåan skallrar om.
Laget fullkomligt vräker in mål för stunden (ja hela säsongen) och 78 mål på 35 matcher är bäst snitt i ligan.

Altach besitter seriens skyttekung Aigner som sprutat in 22 mål under säsongen och 2 mål senast, matchen innan det var han avstängd. 4 mål i sina 5 senaste matcher.
Har inte heller varit några tendenser på att Altach börjat spela med "sämre" lag nu när titeln är klar utan dem har tutat på hela säsongen och lär så göra i en sista match på hemmaplan också.

Bortalaget Mattersburg slåss nere i bottenstriden och just inför sista omgången är laget på rätt sida strecket med 3P samt 3 plusmål (egentligen kan man säga 4 då dem gjort mer mål) så förutsättningarna är enkla, vid poäng här så spelar laget kvar i högsta serien.
I förra omgången hade laget en superchans att säkra allt redan då man mötte lager under, formsvaga Pandorf hemma. men förlust 2-4 gör att förutsättningarna ser ut som dem gör inför sista omg.

Tyvärr för Mattersburgs del är man inte speciellt starka på resande fot, 3e sämst och näst mest insläppta mål.

Altach är som jag skrev bästa hemmalag och har endast tappat 9P (1förlust 3 oavgjorda) hemma under den här säsongen.
Laget har 2 raka hemmasegrar, stabila sådana.

Lagen har mötts 3 gånger under säsongen, och 2 kryss då Mattersburg varit hemmalag och senaste mötet här slutade 3-0 till Altach.

För mig är det nästan ett mirakel att Mattersburg kunde torska hemma mot otroligt formsvaga Pandorf i förra omgången som hade 8 förluster på 9 matcher inför den matchen.
Förmodligen bedrövliga nerver och inte blev det bättre när man åkte på en utvisning av viktige backen Malic som faktiskt gjort näst mest mål i laget under säsongen och därmed är avstängd i detta möte.

Pandorf möter tabelltvåan Lustenau hemma i sin sista omgång och dem behöver alltså seger i den matchen samt hämta ikapp minusmålen för att byta plats i tabellen med just Mattersburg, så, så man kan säga att det är botten mot toppen som avgör denna bottenstrid.

Här är jag övertygad om att Altach vill avsluta en redan underbar säsong med seger och till detta odds måste jag testa 1an.
Vi slänger in 3/5U och hoppas detta blir en bra start på helgen.
EDITERAD 2014-05-20 14.19:56

Ekenbladen - 20 Maj, 2014, 14:19

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Primetime - 2014-05-21 23:27:21

Rygg! Testar även Altach ö2.5 @ 3.30