Speltips Klizan - Gulbis

Sport: Tennis
Spelstopp: 2014-05-21 15:00
Land: Frankrike
Liga: ATP Nice
Odds: 1,74
Tips: Klizan +1,5
Gudarna ska veta att Klizan inte gjorde sitt livs bästa match mot Tomic i första omgången av ATP Nice, men man kan bli blunda från att slovaken tagit 10 raka segrar på grus och senast han åkte på stryk var mot grusspecialisten Almagro (7-5,7-6)

Att Gulbis skulle kliva in i den här turneringen full med motivation håller jag ganska otroligt. Han är en av få spelare som faktiskt, men lite tur och bra lottning, skulle kunna nå en semifinal i Franska Öppna. VARFÖR skulle han då vilja gå för fullt i Nice, det faller på sin egen orimlighet.

Gulbis senaste matcher är inget folk höjer på ögonbrynen över heller. Setförlust mot Stephane Robert (en spelare som borde gått i pension ungefär samtidigt som Hewitt var världsetta) och 6-2,6-3 mot Ferrer. Det var känt att han led av någon form av skada/sträckning inledningsvis av Rom, men det är visserligen garanterat inget han känner av idag.

Den enda jag kan tänka mig är att Gulbis är i Nice för att hitta någon typ av form. Den taktiken har Berdych använt med framgång vid ett antal tillfällen, men som sagt, poängen är rätt mycket viktigare för Klizan här.

Slovenen har dessutom spelat en match på underlaget och det är fortfarande ganska blåsigt, något som mycket väl kan störa en lättirriterad Gulbis.

1,74 på Klizan +1,5 set hos Unibet är gångbart.
Spela på Klizan - Gulbis hos Unibet
Spela nu
Poldan - 20 Maj 2014 - 22:45
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: