Speltips

Speltips Klizan - Gulbis

Sport: Tennis Spelstopp: 2014-05-21 15:00 Spela här

Speltips Klizan - Gulbis
Land: Frankrike Liga: ATP Nice
Odds: 1,74 Speltips: Klizan +1,5
2014-05-21 15:00 Klizan - Gulbis Klizan +1,5 1,74 Poldan

Gudarna ska veta att Klizan inte gjorde sitt livs bästa match mot Tomic i första omgången av ATP Nice, men man kan bli blunda från att slovaken tagit 10 raka segrar på grus och senast han åkte på stryk var mot grusspecialisten Almagro (7-5,7-6)

Att Gulbis skulle kliva in i den här turneringen full med motivation håller jag ganska otroligt. Han är en av få spelare som faktiskt, men lite tur och bra lottning, skulle kunna nå en semifinal i Franska Öppna. VARFÖR skulle han då vilja gå för fullt i Nice, det faller på sin egen orimlighet.

Gulbis senaste matcher är inget folk höjer på ögonbrynen över heller. Setförlust mot Stephane Robert (en spelare som borde gått i pension ungefär samtidigt som Hewitt var världsetta) och 6-2,6-3 mot Ferrer. Det var känt att han led av någon form av skada/sträckning inledningsvis av Rom, men det är visserligen garanterat inget han känner av idag.

Den enda jag kan tänka mig är att Gulbis är i Nice för att hitta någon typ av form. Den taktiken har Berdych använt med framgång vid ett antal tillfällen, men som sagt, poängen är rätt mycket viktigare för Klizan här.

Slovenen har dessutom spelat en match på underlaget och det är fortfarande ganska blåsigt, något som mycket väl kan störa en lättirriterad Gulbis.

1,74 på Klizan +1,5 set hos Unibet är gångbart.

Poldan - 20 Maj, 2014, 22:45

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!