Vi ska till Chicago där White Sox tar emot Yankees.
Ett Yankees som kommer ifrån en matchserie med Cubs som man senast slog med 4-2, Yankees har vunnit 3 av de 5 senaste matcherna.
White Sox kommer ifrån en 3-1 förlust mot Royals borta i Kansas.
Yankees en viss fördel då man inte behövt resa utan kunnat stanna kvar i Chicago sen mötet mot Cubs och har fått tid till en del träning innan nattens match.



Startande för White Sox ;

Chris Sale , vänsterhänta pitchern som går för en 2.30 ERA över 4 starter och ett 3-0 WL över totalt 27 pitchade innings.
Har under dessa 4 starter varit väldigt ojämn då har gjort 2 stycken riktigt bra insatsern samtidigt som han stått för 2 inte alls imponerande insatser, väldigt ojämn pitcher som sagt och som inte kommer få det lättare när man tar emot ett utvilat och aggressivt Yankees.


Startande för Yankees ;

David Phelps , har lirat 12 matcher och 3 startat 3 gånger under denna säsongen.
Går just nu för en 3.33 ERA med ett 1-0 WL över 27 pitchade innings.
Började säsongen svagt då armen och bollarna inte såg vidare bra ut, har höjt sig betydligt mer och gick i hans senaste start 5 innings där han släppte 5 hits och 0 ER.
Phelps bör inte ha några vidare problem i nattens möte.



Yankees har sett bra ut offensivt, något man måste jobba på är att slå in runs när chanserna ges och när man har folk i scoring-position, Sales bollar ett ypperlygt tillfälle för Yankees att börja slå in sig själva.
White Sox defensiv har kämpat en hel del sista tiden med att hålla bortasiffrorna nere, har svårt att se att man lyckas hålla Yankees på en jämn nivå i detta mötet.
Oddsen ligger fel.

__________________________

Mitt spel ;

Chicago White Sox - New York Yankees 2
/2.38x , 5/10 enheter , pinncale

This is the stats tab
This is the post tip