Speltips Hisingsbacka - Kode IF

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2014-05-23 19:30
Land: Sverige
Liga: Div 4 Göteborg A
Odds: 1.75
Speltips: 1
Spela på Speltips Hisingsbacka - Kode IF
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på 1
Brukar inte vara nere och pilla i de lägre divisionerna så mycket, men här har jag blivit tipsad om ett bra spel:
Hisingsbacka ska vinna hemma mot Kode. Div 4 Göteborg.

Femman mot åttan i tabellen.

Det ska sägas direkt att det här är fel landsände för mig, har ingen större koll på lagen, men har fått pålitlig information från en insatt person med koll på läget här. Hans exakta ord till mig var (faktiskt!): "Jag satt på muggen och sket och tänkte kolla oddsen inför helgen. I den här matchen hade jag räknat med 1.50 max. 1.75 är svinhögt på ettan."

Den något onödiga detaljen kring vad han gjorde medan han tog reda på oddsen kan vi bortse från. Tydligen ska det vara så att två raka segrar mot bottenlag för Kode har skjutit upp oddset. De här segrarna ska inte ha kommit typ tack vare att fem gubbar kommit tillbaka från skada, utan snarare för att bottenlagen i den här serien ska vara riktigt dåliga. Klara förluster tidigare när man mött lag på övre halvan.

Hemmalaget har fullt fokus på seger här. Laget siktar uppåt och hela truppen är helt inne på att det bara är seger som räknas. Starka hemma på sitt eget konstgräs. Truppläget är bra, samtliga är tillgängliga och tränade bra på torsdagen. Haft ett tufft schema med ett par topplag, men nu siktar man uppåt igen.

Som sagt, informationen kommer från en källa, men en källa jag litar på. Jag står för det här spelet och betraktar det som en egen rek. Ska vara jättechans på hemmaseger.

Div 4-marknad och Nordicbet indikerar väl att oddsen lär sänkas rätt rejält, jag skulle inte spela under 1.60 i alla fall.Spela på Hisingsbacka - Kode IF hos Nordicbet
Polsater - 23 Maj 2014 - 00:01
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: