Speltips

Speltips Hammarby IF - Varberg BOIS FC

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-05-24 16:00 Spela här

Speltips Hammarby IF - Varberg BOIS FC
Land: Sverige Liga: Superettan
Odds: 2,05 Speltips: Hammarby & Ö 2.5
2014-05-24 16:00 Hammarby IF - Varberg BOIS FC Hammarby & Ö 2.5 2,05 Staplats12

Min första rek satt fint, 4-2 till Bajen då jag tippat BLGM och även ett sidotips att spela BLGM+Hammarbyvinst. Så vi provar igen med serietvån, när man tar emot Varberg BOIS på lördagseftermiddagen.

Hammarby kom senast från en otroligt underhållande match mot Syrianska i Södertälje. Vi bjöds på fart, mål och kamp i 90 minuter.
Jag ser att denna matchbild blir liknande. Bajen har vunnit 3 raka matcher och avancerat till andra plats, 1 poäng före Varberg som befinner sig på fjärdeplats och 2 poäng efter Sundsvall. Man har gjort mål i samtliga matcher (8/8) och gjort 18 mål. Det är alltså ett snitt över 2 mål per match.
Pablo Pinones Arce har verkligen börjat hitta nätet, leder skytteligan med sina 6 mål. Internt kommer Kennedy på andra plats med sina 4 mål, styrkebesked på den offensiva sidan! Hammarby har börjat hitta målskyttet o harmonin framåt, där både Fuhre och Torstenbö även nätat.
Bakåt är det svajigt, även om folk här på sidan har andra åsikter. Förra matchen var varken Hopf eller Theorin inne i matchen, vilket jag tycker speglar försvaret denna säsong. Att man gör mål framåt är det inget snack om, men lika säkert är det att man släpper in minst en balja. Guldborg är fortfarande tveksam till spel, oavsett hans medverkan kommer ingen nolla hållas!

Varberg åker till Stockholm med ett oavgjort resultat hemma på Påskbergsvallen mot Öster med 2-2. En svår hemmamatch då Öster inte är ett dåligt lag, en 50/50 match som indikerar på hur jämn superettan faktiskt är. Man räddade en poäng genom Anton Sandberg Magnusson som återigen kvitterade på övertid för Varberg.
Man har lyckats hitta nätet 11 gånger denna säsong, en helt ok siffra jämfört med resten av lagen i serien. Med enbart 1 förlust är Varberg näst bäst på att inte förlora, bara Värnamo som inte förlorat ännu!

Till lördagens match får Varberg tillbaka avstängde Ayranci, men ordinarie mittfältaren Pierre Tillman är ledbandsskadad och backen Fredrik Björk slet av sig hälsenan senast. Koroma är tillbaka från landslagsuppdrag (edit).

I Hammarby var Haddad tillbaka mot Syrianska, gjorde ett svagt inhopp så börjar nog på bänk även nu. Frågetecken kring Guldborg och Mihajlovic spelar förmodligen mittback istället.

Det är i nuläget 18700 biljetter sålda (!) till matchen, en otrolig siffra! Efter att lönen trillat in på de flestas konton idag blir jag inte förvånad om 20000 vallen sprängs idag, om inte så kan vi räkna med 20-22000 åskådare på Tele 2 på lördag, det vankas solsken och publikfest!
Ayranci och Tranberg, två Varbergspelare som båda har ett förflutet i Hammarby, får det nog tufft publikmässigt och spelare nummer 12 kommer lyfta hemmalaget.

I slutet av denna säsong tror jag Hammarby kommer stå x antal placeringar högre än Varberg, man är ett bättre lag och med Nanne som tränare hamnar man nog högt upp i tabellen denna säsong. Trots att det bara skiljer 1 poäng lagen emellan så tror jag det blir svårt för Varberg att plocka hem poäng på lördag.
Mål blir det i matchen, hur många är dock svårt att sia om, men spelet Hammarbyvinst & över 2.5 mål till 2.05 på bet365 lockar starkt! Kan tänka mig ett resultat runt 3-1/3-2 ?
För den safea spelaren kan man även lira över 2.5 mål till 1.70.
Lycka till vid rygg!
/ Ståplats12

Staplats12 - 23 Maj, 2014, 10:43

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
JoeJoe - 2014-05-23 14:45:29

Ibrahim Kallay från IFK Luleå som var med Sierra Leone i helgen var iaf tillbaka i Luleå när de spelade DM-match i veckan, så kan tänka mig att Koroma är tillbaka eftersom Sierra Leone inte spelar förrän nästa helg.

CashIn - 2014-05-23 12:38:48

Har även jag kikat lite på denna. Känns som att det är ett vettigt spel måste jag säga, tror på 3-1 till Bajen !