Speltips

Speltips MyPa-KuPs

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-05-23 17:30 Spela här

Speltips MyPa-KuPs
Land: Finland Liga: Finska Ligan
Odds: 1.75 Speltips: 1
2014-05-23 17:30 MyPa-KuPs 1 1.75 cdgoud

Detta kommer som en sistaminuten rek då då jag varit upptagen hela dagen och inte hunnit skriva reken tidigare.

Idag är det alltså finska ligan i fotboll som gäller, har börjat spela mycket på denna liga då det är bra odds och ganska lätta matcher att sätta, har tidigare 5/5 satta spel på den finska ligan. Idag är det alltså 2:an mot 10:an som gäller på MyPa tar emot KuPs på hemmaplan, i mina ögon en självklar etta och 1.75 är ett mycket bra odds i mina ögon. KuPs kommer idag med alla sina 8 poäng i samtliga 4 senaste matcher, en bra form det vill säga. MyPa däremot föll tungt senast på bortaplan mot serieledarna Helsinki med 4-0.

MyPa kommer komma idag och vara ordentligt revanschsugna och kommer vilja hänga på Helsinki i toppen och jag tror att idag bryts KuPs svit. På lagen 5 senaste mötten inbördes så har MyPa bara förlorat en match emot KuPs och tror ej man kommer göra det idag heller.

MyPa med hyffsad form med 9 poäng av 15 möjliga dom 5 senaste matcherna får man se som godkänt då man förlorat emot Helsinki som leder serien på bortaplan samt mot Mariehamn borta som är en utav dom svåraste matcherna på bortaplan i denna serie. MyPa är ett bättre lag och jag tror man kommer komma tillbaks ifrån det senaste nederlaget och ta en komfortabel seger idag.

cdgoud - 23 Maj, 2014, 16:50

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!