Detta kommer som en sistaminuten rek då då jag varit upptagen hela dagen och inte hunnit skriva reken tidigare.

Idag är det alltså finska ligan i fotboll som gäller, har börjat spela mycket på denna liga då det är bra odds och ganska lätta matcher att sätta, har tidigare 5/5 satta spel på den finska ligan. Idag är det alltså 2:an mot 10:an som gäller på MyPa tar emot KuPs på hemmaplan, i mina ögon en självklar etta och 1.75 är ett mycket bra odds i mina ögon. KuPs kommer idag med alla sina 8 poäng i samtliga 4 senaste matcher, en bra form det vill säga. MyPa däremot föll tungt senast på bortaplan mot serieledarna Helsinki med 4-0.

MyPa kommer komma idag och vara ordentligt revanschsugna och kommer vilja hänga på Helsinki i toppen och jag tror att idag bryts KuPs svit. På lagen 5 senaste mötten inbördes så har MyPa bara förlorat en match emot KuPs och tror ej man kommer göra det idag heller.

MyPa med hyffsad form med 9 poäng av 15 möjliga dom 5 senaste matcherna får man se som godkänt då man förlorat emot Helsinki som leder serien på bortaplan samt mot Mariehamn borta som är en utav dom svåraste matcherna på bortaplan i denna serie. MyPa är ett bättre lag och jag tror man kommer komma tillbaks ifrån det senaste nederlaget och ta en komfortabel seger idag.

This is the stats tab
This is the post tip