FC Hämeenlinna tog äntligen sin första seger för säsongen i senaste matchen när dom körde över Kraft med 5-1. Jag räknar med att dom har fått förstärkt självförtroende av denna seger. Överlag är dom ett lag som skall vara med och kriga i toppen av tabellen. Deras säsong har börjat dåligt med 1 vinst, 1 oavgjord och 2 förluster. Noterbart är att dom har förlorat en match efter mål i 90+ minuten och i deras oavgjorda match så släpte dom likaså in kvitteringen i matchens sista minut. I-Kissat har inlett säsongen med 2 segrar, 1 oavgjord och 1 förlust. Men dom har inte mött några stora lag ännu. Räknar med att FC Hämeenlinna grejar linan idag och tar sin andra seger för säsongen. Insats 2/5 units @TWistbacka