Speltips

Speltips Ekerö IK - Sleipner

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-05-25 15:00 Spela här

Speltips Ekerö IK - Sleipner
Land: Sverige Liga: Division 2 Södra Svealan
Odds: 2.60 Speltips: 1
2014-05-25 15:00 Ekerö IK - Sleipner 1 2.60 grandgoals36

Har väldigt bra information om matchen mellan Ekerö IK - Sleipner ena laget saknar av hel drös av odenarie spelare! Och valet är enkelt!

Vi kan börja med Ekerö IK dom kommer från en 3-1-vinst i förra matchen mot Värmbol inte så rättvist sett till match bilden efter första halvlek men man löste ändå vinst det ska också sägas att man hade ett par avbräck i förra matchen pga sjukdomar men till denna matchen mot Sleipner så får man tillbaka alla förutom Robert Stranicky och det väldigt bra ut på förhand!

Annat är det i Sleipner totalt kaos där man får knappt ihop en spelartrupp och får till denna matchen kalla in 4-5 spelare från Juniorlaget med en hel drös av spelare borta. Sleipner saknar:
Henrik Nilsson
Gil
Andreas Lind
Semir Ajanic
Andreas Bäckmark.
Sedan är även lagkaptenen Peter Skog skadad. Självklart är ett JÄTTEAVBRÄCK, han sitter på bänken till denna matchen men han har känningar och dom kommer troligen inte chansa med han i onödan. Även Mikael Mattsson har känningar han med, och kommer finnas med på bänken.
Lägg där till att Kutshi Moilo också missar matchen pga avstängning!
Man har så svårt att få ihop en trupp att man fått plocka in den assisterande tränaren på bänken till dagens match. Det är totalt kaos som sagt i laget och man ska vara favoriter i en sån här match egentligen men när de ständigt saknar 7-8 spelare i en trupp som består av 19 utespelare då blir det svårt att prestera i matcherna och få med sig poängen.. Sleipner kommer från en 1-3-förlust hemma mot ett beskedligt Rynninge och Ekerö tog en 4-0-seger på hemmaplan mot just Rynninge!
Massor av avbräck och orutinerade spelare från juniortruppen kommer in i start elvan detta gör att jag väljer hemmalaget utan att tveka till 2.60.
Ett överodds helt klart och ett väligt bra spel!

Rygga på egen risk!

grandgoals36 - 25 Maj, 2014, 05:38

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
thomas88 - 2014-05-25 10:59:11

Imponerande research, eftersom Ekerö IK är en av dessa klubbar som inte strävar efter att göra sig kända via hemsida eller från tillskyndande press med rosa sidor. Men de finns ju på plan i alla fall och det verkar ju vara hyggligt betryggande. Dagens chansning att en sannolik vinnare också får vara med i dagens lir. Trägen snarare än det förutsägbara vinner. Men Sleipner har ju förannonserat att de "kanske " måste justera försvarsspelet något - samt att de har fullt förtroende för de juniorer som ska spela. Om de uppträder enligt -Chelseas gameplan kanske de kan komma med dagens överraskning - såsom varje dag alltid innehåller någon.

Helsinki - 2014-05-25 10:50:20

Ska sägas att Ekerö förlorade mot gute hemma också men saknade vissa nyckelspelare. Idag är de tillbaks och hemma på vallen tror jag det blir en vinst med 3,4 bollar