Speltips Ryssland - Finland

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2014-05-25 20:00
Land: Vitryssland
Liga: VM
Odds: 6.25
Speltips: 2
Spela på Speltips Ryssland - Finland
Hämta din bonus på 500 Kr här
Spela på 2
Detta vad är gjort delvis till det som hjärtat säger, eftersom man är finne. Men utöver det så ser jag att Finland skall ha en rimlig chans och vinna hela Kalle Anka turneringen i år. Finland inledde årets VM katastrofalt dåligt, och var t.o.m. nära att bli utanför dom "riktiga" matcherna (tack Schweiz ännu en gång). I slutspelet har dom spelat en helt annan hockey och vunnit över Kanada med 3-1 och sen Tjeckien med 3-0. I Pekka Rinne har dom turneringens överlägset bästa målvakt som också ger dom chans att vinna varje match, så också kvällens. Ryssland har hittills varit det överlägset bästa laget i VM, och vunnit alla sina matcher under ordinarie speltid. Ryssland vann med 4-2 mot Finland i gruppspelet, i en match som komms bäst ihåg för den brutala tacklingen på Pekka Jormakka som Shipastshev utdelade. Av någon konstig anledning (läs: blinda Svenska domare) så fick Shipastshev inte ens en 2 minuters utvisning för tilltaget när det ända rätta domslutet hade varit 5+20 min för huvudtackling. Efter tacklingen tappade Finland koncentrationen och Ryssland kunde en stund senare gå till en 3-1 ledning med en man mindre på isen. Överlag så har Finland bra stats mot Ryssland i VM & OS under den senaste tiden. Jag tror för fullt att Finland har möjlighet och vinna här ikväll, även om Ryssland helt klart skall ses som favorit. Men när man får ett odds på hela 6.25 för en Finsk seger, så kan man inte göra anant än tacka och ta emot och hoppas på det bästa.

Kör 2/5 units och hoppas på Finlands tredje VM-guld genom tiderna. Twitter @TWistbacka
Spela på Ryssland - Finland hos Sportingbet
Cantona79 - 25 Maj 2014 - 08:33
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
thomas88 - 2014-05-25 12:57

Cantona79 Vill passa på och klaga på bristen på information från Finland om sport. De svenskspråkiga tidningarna har bara betalsidor och Google översättaren av finska artiklar gör det fullständigt omöjligt att avgöra vad som har skrivits på finska, Finland begriper inte att de isolerar sig ännu mer.

thomas88 - 2014-05-25 11:32

Eftersom Rysslands coacher markerar maffiavrättning av svenska ledare i en semifinal - markerar total oblyghet och ignorans över att hela världen ser på, kan man bara föreställa sig vilket tryck det är på Finlands coach och matchdomarna i finalen.
Senast Ryssland var en stormakt brukade finska domare hitta en svensk utvisning mot CCCP i inledningen av varje match. Dessutom är väl Bela Rus - Vitryssland - mer ryska än ryssarna själva på läktarna. Men finns det något lag som kan rubba rysk självgodhet och revanschism så är det Finland. Deras spel imponerar och påminner mer om det man fås se från NHL. Snabba distinkta passningar framförallt mellan backarna och kvickare avlämningar av puckarna Improvisationsförmågan och en bredare spelrepertoar samt smartness ger ändå Finland en bra chans. Förutsättningen är att de klarar av den första utvisningen som kommer inom de 3 första minuterna -

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: