En kort motivering om kvällens spel som jag bara måste dela med mig då jag anser att bortalaget i kvällens Södertälje-derby har en bra chans.

Tabell:
10. Syrianska 8 3 0 5 -5 9p
14. Assyriska 8 1 3 4 -7 6p

Assyriska ligger på näst sista platsen i tabellen efter 8 spelade matcher och pressen på tränaren Valentic Azrudin ökar inför kvällens match. Mycket möjligt att han blir sparkad om laget förlorar kvällens match mot Syrianska. Assyriska har gjort 6 mål och släppt in 13 mål vilket gör att laget ligger på minus i målskillnad. I de två första omgångarna spelade Assyriska mot Hammarby och Öster. Laget spelade klart bättre än vad man har gjorde i de 6 senaste omgångarna, 3 förluster och 3 oavgjorda. Någonting måste ändras.

Syrianska placerar sig själv på en 10:e plats i tabellen med målskillnad 11-16, målglada matcher! Helt okej för ett lag som Syrianska, med 3 vinster och 5 förluster. Kommer senast från en torsk hemma mot Hammarby med 2-4. I de första 45 minuterna spelade man mer eller mindre ut Hammarby och gästerna ska se sig turliga som fick med sig 1-1 i halvtidsvila genom Furhe, för innan kvitteringen hade Bajen inte mycket spel. Syrianska hängde dock inte med i andra halvlek då Hammarby tog nya tag och fick ihop ett bättre anfallsspel där man spelade sig igenom Syrianskas försvar.

Nyvärvade Nikola Grubjesic visar sig ha blivit en riktig bra affär då han står med sina fyra mål framåt. Ett stort plus är att Louay Chanko är tillbaka från skada och det kommer förhoppningsvis synas ikväll.

Tycker att Assyriska är lite väl stora favoriter hos bolagen då jag anser att Syrianska har gjort det bättre så här långt. Både lagen på hemmaplan kommer bidra till en riktigt feststämning då fansen stöttar sitt lag till 100%.

Spelar Syrianska dubbelchans till 1.75x hos bet365 med 1.5/5 units.

Twitter@akberg_

EDITERAD 2014-05-25 18.00:29

This is the stats tab
This is the post tip