Speltips

Speltips Gefle IF v Djurgårdens IF

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-05-26 19:00 Spela här

Speltips Gefle IF v Djurgårdens IF
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 3.40 Speltips: X
2014-05-26 19:00 Gefle IF v Djurgårdens IF X 3.40 dahlqvist

Hämtat ifrån dif.se

"DIF haft en lite trögare period poängmässigt med tre poäng på de fyra senaste matcherna. Framför allt har det gnisslat i det offensiva maskineriet"

"Det brukar bli jämna matcher mellan DIF och Gefle – och det kommer det säkert att bli även den här gången"

"Gefle ett svårslaget lag med fem kryss på tio matcher"

Statistiken:
"För den som vill spela på matchen lär oddset på ett kryss vara extremt skralt. På de tio senaste allsvenska matcherna har åtta slutat oavgjort och därutöver har laget varsin seger"

Några fler intressanta odds:
0-0 9.00
1-1 6.00
0-1 7.50

Rygga på egen risk

dahlqvist - 26 Maj, 2014, 08:41

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
dahlqvist - 2014-05-26 15:18:09

Skulle vilja se följande 11, men just nu är ju Östberg borta. Rotera Pelle rotera!

Höie

Karlsson Bergström Östberg Andriuskevicius

Mayambela Amartey Tibbling

Fejzullahu

Jawo Prijovic

alive365 - 2014-05-26 14:13:14

Thomas88:

Du borde verkligen skriva rekar :D

thomas88 - 2014-05-26 13:46:27

Måste finnas en förklaring varför Pelle Olssons lag ligger där dom ligger. Dif seglade i medvind sedan den lyckade ledningen under Per Matthias Högmo andra hälften av säsongen 2013. Denna säsong har Andreas Johansson sackat efter och Chibsah har inte förbättrat sin bollkontroll när han blir attackerad på mitten Många livsfarliga bolltapp varvas med - faktiskt-riktigt bra framspelningar emellanåt. Fejzullaho har hamnat på en jämnare nivå. Men hans spelidé att framspelningarna ska droppa på millimetern bakom backarna, bygger på millimeterpassningar av mittfältet, och den precisionen besitter ingen i Djurgårdens mittfält. När det väl händer tycks Erton inte vara beredd att ta emot bollen. Dif.s överlägset bästa anfallsvapen är vänsterkanten med Simon Tibbling med sitt fantastiska klister på dojorna - och sin kraft - men sina permanenta - alldeles för långa inlägg. Men i samarbete med den entusiastiske Vytas sågar de sig igenom den vänstra delen av anfallsplanen. Frenetiske Karlsson på högerkanten liksom Martin Broberg har för stora svängningar i kvaliten på inläggen. Ses mer som chansningar.Högerbacken 2013 dansken Peter Nymann var skickligare på egna inbrytningsförsök och kom ofta in i "slottet" av egen kraft. Skickligare med bollen än Karlsson.
Försvarsspelet präglas av att Amartey och Emil Bergström ofta hamnar ända in i famnen på Höije och andrabollar finner hur öppna landskap som helst i ytan mellan målgården och straffområdets linje. Dit hinner aldrig Adde eller Chibsah för att täcka upp.
Jawo är fantastisk med sin rörlighet och tuffhet men har domarna emot sig och får aldrig en avblåsning med sig. Men han är definitivt den som får fart på anfallen - generellt. Prijovic är bollbegåvningen, men hittar inte sin rörlighet inom Djurgårdens spelsystem. Man får hoppas att Djurgården testar nya lösningar samt modet att bänka veteranen Andreas Johansson. Mwn Pelle Olsson "kommer hem" till Gefle där han har låtit sin spelidé växa fram och det är inte troligt att han har några genialiska förändringar att komma med till denna match. Allt talar för ett X