Tjena! Ekerö satt fint fint till @2.60 och vann säkert med 3-0 :), nu hoppas jag fortsätta på en fin form med Malmö idag som jag tror mycket på sett till föruttsättningarna!

Blir ingen jätte lång rek har dyngat så orkar inte skriva en hel nobel ;)

I allafall Malmö hittar på en första plats med 25 inspelade poäng med facitet 8-1-1 och 19-7 i målskillnad man saknar till denna matchen Miiko Albornoz då han är på landslagsuppdrag helt klart ett minus! Men som tur är har dom mycket bra uppbacksningsalternativ på den platsen :), senast vann man mot Mjällby med 1-0 och det var i underkant helt klart! Kunde ha blivit mycket större siffror där till Malmö!

AIK har problem deluxe till denna matchen då dom saknar hela 7 spelare till dagens svåra match på bortaplan mot ett starkt Malmö! Man saknar Nikolic, Dimitriadis, Maripuu, Owusu och även Bangura! Dessutom saknar man sin bästa spelare denna säsongen mittfälltaren Celso Borges MEGAMINUS! Och även Niclas Eliasson som också spelar på mittfälltet till vardags.. Det ska sägas att man vann mot Elfsborg senast men segern var högst tursam: AIK förlorade antalet skott på mål med solklara 3-10!

I en sån här match ska Malmö FF oavsett om alla spelare var med i AIK i denna matchen vara favoriter enligt mig pga hemmaplans fördelen men att dom nu saknar hela 7 spelare och sin bästa spelare denna säsongen gör 1:an mycket mycket bra!

@ 1.72 på Malmö FF är godkänt helt klart och det spelas!

Rygga på egen risk!

EDITERAD 2014-05-26 16.59:39

This is the stats tab
This is the post tip