Speltips IF Vindhemspojkarna Uppsala v Enköping IS

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2014-05-28 19:00
Land: Sverige
Liga: Upplandsfyran
Odds: 2,32
Speltips: 1X
Spela på Speltips IF Vindhemspojkarna Uppsala v Enköping IS
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på 1X
IF Vindhemspojkarna Uppsala (1X) v Enköping IS @2,32 Nordicbet (1/5)

Tabellen:

7. Enköpings IS 2 - 0 - 2 9-3 6p
…
11. IF Vindhemspojkarna Uppsala 0 - 0- 4 3-11 0p

Då är frågan hur jag ska kunna motivera er att satsa på ett lag som ligger sist med 0p. Ganska enkelt. Hoppas jag.

Vindhemspojkarna inledde säsongen genom att köra över Ärentuna med hela 7-0. Då drog de sig ur och har inte längre den trepoängaren. Tabellen ljuger lite. Man spelade bra borta mot obesegrade Märsta men förlorade med 1-0. Man har släppt in mest mål mot ”giganten” Gamla Upsala SK 2 samt mot Gimo. MEN. Mot Gimo och framöver har man haft det tungt på skadefronten. Samtliga 3-4 forwards har varit skadade samt avstängda.

Senast mot Heby saknade man sin ordinarie målvakt, sina två ordinarie mittbackar, en ordinarie mittfältare samt sina tre ordinarie anfallare. SAMTLIGA är tillbaka hemma mot Enköping. Det är skillnad på denna nivå att ha spelare borta vilket har visat sig. Trots avbräcken man haft har man gjort det okej.

Enköping har jag inte överdrivet bra koll. Fått lite kommentarer om dem bara. Har gjort alla sina mål på hemmaplan. Med andra ord har man blivit nollade i sina bortamatcher. Man har inga avstängda till denna match.

På förhand ska matchen i sig vara jämn. Enköping är på tok för stora favoriter. Jag vet vilka ”kvalitéer” Vindhemspojkarnas anfallare besitter. Man kommer göra mål imorgon. Högt odds på ettan men jag väljer enda att spela lite fegt på dubbelchans.
Spela på IF Vindhemspojkarna Uppsala v Enköping IS hos Nordicbet
IB. - 26 Maj 2014 - 21:51
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
IB. - 2014-05-27 09:43

Kul med lite fler synpunkter. Det uppskattas! :) ja, förlusten mot Gimo såg jag som väntad då man saknade alla sina anfallare i den matchen. Tycker dock att dubbelchansen ligger ett par punkter för högt.

Zinga - 2014-05-26 23:56

Kan flika in lite här jag som har hyfsad koll på en del lag i den här serien. En på förhand jämn match precis som du säger, en match som egentligen kan sluta hur som helst. Värt att nämna är dock att Enköping här i dagarna slagit Gimo med 6-0 (Gimo fick utvisning vid ställning 3-0), ett Gimo som VP nyligen förlorat mot med 4-2. Vet inte riktigt hur mycket slutsatser man ska dra av detta, särskilt eftersom VP kan ha saknat en del viktiga spelare i sin match. Oddsmässigt är det inget som lockar då jag gärna vill se lite mer hur serien utvecklar sig innan jag börjar lira. Än så länge har jag för svårt att se vilka lag som är dåliga förutom usla Sunnersta och Markim. Att VP slog Ärentuna med 7-0 säger inte så mycket, Ärentuna hade 3 spelare på sista träningen innan man bestämde sig för att lägga ner laget och hade nog förlorat med mer än 7-0 mot andra lag än VP. Att Enköping inte gjort mål på sina två bortamatcher är inte just pga att det varit bortamatcher. Mot GUSK 2 (förlust 0-2) hade man enligt rapporter uberstort spelövertag hela matchen medan GUSK stack upp på två kontringar (en av dom på övertid när Enköping tryckte på). Den andra torsken kom mot Bälinge, en stenhård match som kunde slutat hur som helst. Så det är inga dåliga lag Enköping torskat mot. Hoppas det hjälpte lite, har tyvärr dock ingen truppinfo inför dagens match..

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: