Speltips

Speltips Moldavien - Kanada

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-05-27 18:00 Spela här

Speltips Moldavien - Kanada
Land: Internationel Liga: Vänskapsmatch
Odds: 2.50 Speltips: 1:a
2014-05-27 18:00 Moldavien - Kanada 1:a 2.50 grandgoals36

OBS MATCHEN STARTAR 17:30!

Tjena!

Dagens bästa spel enligt mig hittar vi under "vänskasmatcher" idag inte den säkraste av matcher när inte gäller nånting det vet jag men det finns stort spelvärde på hemmalaget idag! Eller vet inte om man kan säga hemmalag för matchen spelas på en Neutral arena i Österrike. Men man ska ändå ha ett grymt övertag på Kanada sett till föruttsättningarna! Moldavien vann senast i helgen mot Saudi Arabien med 4-0 där man redan i halvtid hade överlägsna 3-0 i en match som spelades i Spanien. Innan det har man spelat mot Sverige, Polen och Norge i början av 2014 och fått uddamåls förluster.. Moldavien har plockat ut en trupp med många rätt rutinerade spelare. De flesta tillhör den Ryska och Rumänska ligan.

Kanada då jo man har verkligen kaos i laget eftersom det inte är uppehåll i MLS saknas både Dwayne De Rosario och Will Johnson där Dwayne De Rosario är den stora målskytten i Kanada det är ett MEGAMINUS för laget! David Edgar faller bort i försvaret då han fått lämna truppen för bröllop, ersätter gör unge Daniel Stanese. Kanada har i överlag en väldigt ung trupp och dom här viktiga spelarna som inte är med idag gör oerhört mycket för laget! Kanada har inte vunnit på 19 månader! och hade inför senast matchen inte gjort mål på tio matcher och då kom målet på en straff..

RAK 1:a till 2.50 är alldedes för höst och det spelas med ganska stor insats!
(DNB) 1:a 1.61 är GULD! Finns lite olika alternativ Moldavien vinna och hålla nollan kan också vara ett riktigt bra spel med alla skador Kanada sitter med och bara gjort ynka 1 mål på senste 19 spelade matcherna!

Får be om ursäkt på felstavningar och dyrlikt skriver fort nu så att ni kan hinna spela innan matchen börjar ;)

MEN kom ihåg detta är en vänskapsmatch och dom är alltid luriga men odds värdet är STORT och enligt mig ska RAKA ettan stå kanske i 2.00 om inte mindre..

Rygga på egen risk!

grandgoals36 - 27 Maj, 2014, 17:05

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!