Speltips

Speltips Tyresö - Umeå IK

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-05-28 18:00 Spela här

Speltips Tyresö - Umeå IK
Land: Sverige Liga: Svenska cupen
Odds: 2.20 Speltips: 2:a
2014-05-28 18:00 Tyresö - Umeå IK 2:a 2.20 grandgoals36

Tjena!

Här är ett riktigt GULD spel man kan faktiskt inte få så mycket bättre spel än så här!

En match i Svenska Cupen Damer mellan Tyresö och Umeå IK där vi hamnat i en kvart final men ena lage har TOTAL KOAS och då menar jag verkligen det jag säger!!

I torsdags förra veckan spelade man Champons League final mot Wolfsburg där man hade 2-0 i halvtid men tappade totalt i andra och torskade med 3-4! Sedan ställde upp med ett starkt gäng och slog Rosengård i en tårfylld "avslutning" i söndags. Marta lämnade redan laget efter Champions League finalen och nu har även Klingenberg, Boquete, Engen och framförallt Press som gjorde båda målet i helgen mot Rosengård stuckit. Nu har man BARA (13!) spelare kvar i truppen och dom som är kvar i laget har spelat mycket senaste tiden och slitit stenhårt. Seger klev av senast och ska också lämna laget. Det ska även tränare Gustavsson, bekräftades igår. Det har varit sjukt mycket matcher på slutet för Tyresö och det kommer få sin rätt i denna matchen!

Annat är det i Umeå IK som har riktigt starkt gäng! Man har hela 4 stycken spelare i laget som blev uttagna i Landslags truppen igår. Och dom har sett riktigt bra ut!

Att man får 2.20 fortfarande på 2:an är rent GULD! Var länge sedan man fick ett så här bra spel! Jag tror STENHÅRT på 2:an och Handicap spelet kan mycket väl också sitta :), oddsen har sjunkit från 2.65 på ett par timmar så skynda er att RYGGA!

Rygga på egen risk!

EDITERAD 2014-05-28 17.14:59

grandgoals36 - 28 Maj, 2014, 17:14

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!