Ett "mittenmöte" där Ockelbo satts som allt för stora underdogs... Stensätra ett tight defensivt lag vilket målskillnad indikerar (8-6) på 6 matcher och man vill oftast gröta till sig segrar. Nu saknar man mittback Alaa Izzat efter 3 gula kort som resulterar i avstängning. Ardeshir Dadgar som stod för Stensätras 2 mål i senaste vinstmatchen mot bottenlaget Hedesunda klev av i slutet och är inte säkert att han kommer till spel. Gör han det lär det vara med mindre skavanker.

Ockelbo vann Gästriklands DM-final i veckan med 1-0 mot Sandviken som de flesta vet höll till i div1 förra säsong men åkte ner och åker en inte allt för långt bussresa till denna bortamatch, inget som sliter på spelarna och man lär vara riktigt hungriga på en seger efter den fina skrällen i veckan.

Ockelbo har inga nyckelspelare borta av de rapporter jag fått och 2,65 är ett par tiondelar för högt som kan spelas ned med gott samvete. Kliver in med ett gäng kulor (3/5 units för de som använder sig av det) och hoppas de fortsätter rida på segervågen!

Det var allt för mig. Lycka till för de som följer och kom ihåg att de ryggas på egen risk!

This is the stats tab
This is the post tip