Inatt åker vi till Texas, till staden San Antonio och tar oss en blick mot en mycket intressant match med lite deja vu-känslor över den.

Oklahoma city och Spurs är två lag som har setts i tidigare slutspel. År 2012 års slutspel var det nämligen just dessa två lags som möttes och där kunde vi se ett mönster som tycks återkomma i årets upplaga.

Spurs vann de två första matcherna stort och sedan förlorade man fyra raka och åkte ur pga en "comeback" från en skada av Serge Ibaka.
Det är just detta som tycks hända i år. Efter två monstermatcher av Durant, Westbrook (Hade en helt sjuk match senast) och Ibaka har man vänt 0-2 underläget till 2-2 och tycks for all intents and purposes vara insatta på att plocka den där 5e matchen så att i game 6 kan avgöra det hela. Precis som 2012.

En lina på +5 på OKC är alldeles för bra för att passa på. Jag väljer faktiskt att sänka linan till OKC rak vilket vi får till 2.80 på bet365 . Det är helt enkelt allt för svårt att säga nej till. Allt hänger dock på att Westbrooks, Durant och Ibaka lyckas upprepa det man gjorde 2012. Det tror jag definitivt att man gör.

Följ mig på twitter för fler spel! @ABNBetting

EDITERAD 2014-05-29 23.50:08

This is the stats tab
This is the post tip