Speltips

Speltips Indiana Pacers @ Miami Heat

Sport: Baseball Spelstopp: 2014-05-31 02:30 Spela här

Speltips Indiana Pacers @ Miami Heat
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.90 Speltips: Pacers +8
2014-05-31 02:30 Indiana Pacers @ Miami Heat Pacers +8 1.90 ABN

Inatt tar Indiana Pacers och Roy Hibbert sitt pick och pack och åker till Miami för sista gången denna säsongen. Japp, du läste rätt. Jag tror att Miami plockar hem segern inatt. Oavsett om det är som uppgjort för en utjämning i matchserien så känns det ändå som att Heat är det bättre laget här och speciellt på hemmaplan.

"Vad ska man lita på, sunt förnuft eller tidigare erfarenheter?"
Den frågan ställde jag mig i en tidigare rek, och jag kom då fram till att det var det sunda förnuftet som segrade. Sedan dess har jag inte ändrat mig och medans tidigare erfarenheter och känslan pekar på att Pacers plockar segern så måste jag ändå säga att Miami Heat borde ta denna matchen. Man är det bättre laget. Man ska vinna. Men vinner man med mer än 8p?

Det är där allt förändras i denna reken, linan ligger på -8 för tillfället. Jag tror som tidigare sagt att Miami Heat tar hem vinsten, men kan dom verkligen göra det med mer än 8p? Nja, där får nog känslan ett övertag och jag tror att medans Heat tar vinsten så tror jag nog att Pacers plockar hem reken. Pacers förlora med mer än 8p inatt? Nja, tveksamt. Man kommer att köra all in för att hålla slutspelet och drömmen om att vinna conference i liv och det innebär en bra insats inatt. Heat vinner, men Pacers +8 är spelet inatt.

"Man ska dock alltid vara aktsam för dom som betraktas som underdogs, inte minst i NBA där alla lag som tar sig till slutspel är grymma." är ett bra citat från den tidigare reken som förklarar mina känslor inför nattens match. Det är sällan det är mindre än 35% chans att ett lag förlorar i detta stadiet av ett slutspel som jag bedömer det, och +8 känns otroligt värt i det fallet.

Pacers +8 spelas till 1.90 på bet365 .
Följ mig på twitter för fler spel! @ABNBetting

ABN - 31 Maj, 2014, 00:09

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
alive365 - 2014-05-31 01:05:48

Provar även Pacers ö 87 poäng hos Unibet till @1.95 då de har klarat linan mot just heat 4 gånger i de senaste 5 matcherna.

Bör gå inatt också :)

MSrekare - 2014-05-31 00:14:43

Sport - baseball, jaså ;-)
Bra rek!!