Speltips

Speltips Dalkurd-AFC United

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-05-31 16:00 Spela här

Speltips Dalkurd-AFC United
Land: Sverige Liga: Div 1 Norra
Odds: 1.78 Speltips: 1
2014-05-31 16:00 Dalkurd-AFC United 1 1.78 Beefcake

När jag såg premiären Umeå-Dalkurd och hur utspelad "mitt" Umeå blev i den matchen (matchen slutade ofattbart nog 1-1, Dalkurd hade bl.a. 4 träträffar) insåg jag att Dalkurd är ett topplag i serien. De hade ett mycket bra eget spel där de löpte för varandra, spelalternativ och offensiva pjäser som inte drog sig för att ta avslut längre ut om man mötte ett samlat försvar. Man har en klasspelare i vänstermittfältaren Michael Omoh som inte kommer att spela i div 1 länge till, grymt svår att få tag i på planen. Här hans uttalande efter Dalkurs vinst (trots ordinarie spelare på bänken)mot Brage i svenska cupen i veckan;

– När man försöker fokusera på en spelare blir det svårt. Det är så att jag har en gåva. Jag kan skapa utrymme. Försöker de låsa mig hittar jag ytor någon annanstans. De säger: ”Vi vill låsa Michael”, men jag stannar inte på ett ställe. Jag rör mig. Blockar ni mig här, då kommer jag där. Det är svårt att stoppa mig, säger Omoh.

När Dalkurd vilade flera ordinarie spelare fick Michael Omoh bära ett stort ansvar framåt.

– Vi hade fyra–fem ordinarie på bänken. Vi har en tuff match på lördag. Jag fick ta ett stort ansvar när vi anföll. Men jag vet att jag kan skapa på egen hand. Jag var fokuserad i dag och försökte göra mitt bästa.

Jag var inte och såg Umeå-AFC United ska sägas, men vad jag hört så var Umeå minst lika bra i den matchen så länge de orkade och segern inte rättvis. AFC backade hem med 7-8 spelare efter de gjort sitt mål och visade inte så mycket till eget spel.

Summa sumarum tror jag att Dalkurd kommer att slå AFC rätt enkelt, jag tror att de har en bättre klass i sitt lag. Spelar 1.78 hos staten, tror att det oddset står sig rätt bra

Beefcake - 31 Maj, 2014, 11:44

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!