Speltips

Speltips AIK - BP

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-06-02 19:00 Spela här

Speltips AIK - BP
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 2.1 Speltips: AIK -1,5
2014-06-02 19:00 AIK - BP AIK -1,5 2.1 Polsater

AIK -1,5 spelas på måndagskvällen. Utan att blinka.

5) AIK 11 5 4 2 19-17
16) IF Brommapojkarna 11 1 2 8 10-20

Uppdaterar med trupper närmare inpå. Men vi kan konstatera att Jacob Une Larsson (BP:s mittback med 9/1) är avstängd. Albornoz, Özcan och Eriksson verkar också missa matchen och det är fortsatt tunga avbräck.

För AIK utgick Milosevic skadad senast, men han är avstängd ändå. Dimitriadis fortsatt skadad på mitten, Borges är och tränar inför VM. Teteh Bangura KAN möjligen finnas med.

Tidigare möten:

AIK gjorde 10-0 på BP förra året (6 och 4-0)

Kommentar: Blytungt för BP just nu. Fyra raka förluster och tre raka utan mål framåt. Inget funkar och truppen är hårt drabbad av avbräcken. Nu är inte det här en riktig bortamatch i alla avseenden, men utanför Grimsta är man trots allt 0-0-5 i år och har 3-13 i målskillnad. I de fyra senaste bortafajterna har man släppt in tre mål. Fyra av sex bortafajter har man förlorat med mer än ett mål.

AIK är på gång. Det är känslan just nu. Gjorde det bra borta mot Malmö i en match där Quaison imponerade centralt, vilket möjligen gör saknaden av Borges blir mindre. Har fått i gång målskyttet nu, men har, vilket inte är likt AIK, fortfarande inte hållit nollan. Drömläge för att göra det nu mot ett uddlöst BP!

Gnaget har inte någon seger med mer än ett mål hittills, men min känsla är att en urladdning kan vara på g här. Trivdes bra mot BP i fjol och kändes farliga mot Malmö senast. Jag har tidigare tjatat om AIK:s normalt så starka defensiv, men någon gång kommer nollan att hållas. Jätteläge för det här som sagt. Framåt har man bra form på flera spelare och med Quaison centralt så saknas inte Borges lika mycket.

Har MYCKET svårt att se ett BP fyllt av avbräck stå emot AIK:s tyngd i 90 minuter. Luktar klar seger.

2/3-0?

@nokkan21Polsater - 31 Maj, 2014, 19:51

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!