Speltips: Storfors AIK-Assi

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2014-06-02 19:30
Land: sverige
Liga: Div 3 norrbotten södra
Odds: 4.65
Tips: 1
Längesen jag skrev nu men jobbet och intressena tar för mycket tid för att hinna grotta ner sig och skriva rekar, men den här matchen måste jag rekommendera till er.
På försäsongen möttes dessa lag och spelade jämt Assi vann med 2-1. Assi har inte imponerat under säsongen mycket skador lite turbulens i truppen och har en mycket överskattad trupp.
Storfors AIK att vinna mot topptippade Assi låter kanske inte så klokt men tittar man på oddset så ligger det alldeles för högt. Storfors har fyra poäng på sex spelade matcher, dem blandar och ger. Blev seger mot Kiruna för två omgångar med 1-0 för att sedan fara upp till Notviken och förlora med 5-0.
Mot Kiruna var dem riktigt bra och på hemmaplan är dem ganska starka. Mot Notviken saknade man 6 startspelare men man lyckades göra en riktigt bra första halvlek där man lika gärna kunde ha ledat med 2-0 i paus. I andra halvlek vek dem ner sig efter ett tidigt 3-0 mål. Nu får man tillbaka fyra stycken startspelare och man kan mönstra ett bra lag som kommer att vrida ut all kraft man har i kroppen för att ta tre poäng. Läget i Assi har jag inte så jätte bra koll på men har pratat med spelare i andra klubbar som mött dem och enligt dem har Assi inte imponerat. 4.65 på ett hungrigt och ungt Storfors kan visa sig vara ett enormt överodds och jag kliver in med en medelinsats.
//Gooner
  Storfors AIK-Assi
Spela på Speltips Storfors AIK-Assi
Gooner - 2 Juni 2014 - 14:32
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
20:30  Palermo - Cittadella
Fotboll - Serie B - 1 asian hcp -0,5
1.83

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming