Speltips

Speltips Assyriska FF v IK Sirius FK

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-06-07 16:00 Spela här

Speltips Assyriska FF v IK Sirius FK
Land: Sverige Liga: Superettan
Odds: 2,15 Speltips: 2
2014-06-07 16:00 Assyriska FF v IK Sirius FK 2 2,15 IB.

Assyriska FF v IK Sirius FK @2,15 Bwin (4/5)

Assyriska har det fortsatt blytungt. Man ligger förankrade i botten och är klar jumbo med sina 7 inspelade poäng.

Assyriska och Sirius har redan mötts den här säsongen. I Svenska Cupen gästade Sirius Assyriska, just på denna plan. En väldigt enkel Siriusseger som slutade med siffrorna 2-0. En match där Sirius hade blivit bestulna på alla sina fotbollsskor innan match så man gjorde det ju bra så att säga.

Det finns ord som ”avbräck deluxe” som jag sällan använder. Nu gör vi ett undantag. Assyriska har avbräck deluxe. I senaste matchen borta mot Varberg knep man med sig en pinne. Däremot så viftades det med en del kort och till denna match har man inte mindre än 4 ordinarie spelare borta. De avstängda spelarna är lagkaptenen Durmaz, Brandeborn, Evangelista de Souza och Jakobsson.

Hos Sirius hittar vi ett avbräck där Moses Ogbu drog på sig ett gult kort i slutet mot Hammarby. Innebär totalt tre gula kort och han är avstängd. Där kommer högst troligt Gustafsson in som kommer springa åttor runt försvararna. Ett minus, men en bra ersättare.

Det här är en plan som Sirius trivs bra på. Man tycker inom laget att man spelar bäst fotboll på konstgräs då man är ett bollförande lag. Man körde ju över Syrianska i premiären med hela 5-1 här. Sirius gillar den här planen. Man är ett bollrullande lag vilket gör att konstgräset gynnar just Sirius. Man kommer med en fin seger i ryggen hemma mot Hammarby där samtliga spelare presterade riktigt bra. Kommer äntligen utdelningen efter allt bollinnehav?

Några slutord är ju helt enkelt att så här bra har jag aldrig känt för en Siriusvinst på förhand sen premiären mot Syrianska. Sirius vinner den här matchen minst 6 matcher av 10. Oddsen bör stå i 1,80 vid avspark vilket de gör på den asiatiska marknaden redan. Inte en punkt högre vill jag ha. Bra odds.

IB. - 03 Juni, 2014, 00:23

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
samppa - 2014-06-07 15:01:18

tycker att man åtminstone med en mening borde framhäva att assyriska har ny tränare sen 29.5. Som säkert kommer att göra nytta i laget. ser vi det redan nu? ingen lätt start för tränare åkeby

http://www.assyriska.se/article.php?ar=3775

samppa - 2014-06-06 00:15:57

Har investesterat med en hygglig peng här
Svs startar med 1.72

Mvh

IB. - 2014-06-05 16:23:13

Mrabti finns det ersättare för. Gustafsson är med farlig i djupled så det är ingen dålig ersättare. Att räkna med Björkebaum som varit borta i över en säsong känns fel. Grymt utgångsläge i mina ögon.

Betelgeuse - 2014-06-05 10:30:49

Bra rek, håller med om det mesta, men ändå lite äckligt läge i Sirius. Ogbu avstängd som du skriver och han är ändå väldigt viktig för att Sirius ska kunna låsa fast bollar i sista tredjedelen. Nu är även Kerim Mrabti osäker efter en smäll senast. Hans knä är svullet och troligen spelar han inte. Med Björkebaum, Sirelius och Runnemo borta sedan tidigare kan man nog säga att Sirius saknar sina fem mest kreativa spelare. Visst, man har Silva som petar in en del mål, men han är inte särskilt bra i spelet i övrigt och behöver backning. Hyfsad chans att Sirius löser det här ändå, men marginalerna minskar helt klart om Mrabti saknas. Värt att tänka på nu när oddsen har droppat på blåsvart.

simbet - 2014-06-04 00:08:31

Måste tillägga att Kyle Konwea i Assyriska (mittback) klev av mot Varberg skadad (baksida). Dessutom är Linus Malmborg (mittback) sedan tidigare långtidsskadad tillsammans med Alexander Nilsson. Vänsterbacken Christoffer Eriksson saknades mot Varberg för mig av okänd anledning.kan vara borra på lördag. Kan bli stora problem för Assyriska alltså.

Jonas O. - 2014-06-03 09:59:22

Bra rek IB. RYGG.