Speltips

Speltips Sport Recife - Bahia

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-06-05 02:00 Spela här

Speltips Sport Recife - Bahia
Land: Brasilien Liga: Serie A
Odds: 2,20 Speltips: 1
2014-06-05 02:00 Sport Recife - Bahia 1 2,20 DeBo

Sista matchen i Campeonato Brasileiro innan VM uppehållet och det avslutas i Brasilien med ett Derby mellan dessa två lag som egentligen skulle ha mötts i 5:e omgången men matchen sköts upp.

Båda lagen har börjat ligan svagt och med 9 spelade matcher hittar man dom på 12:e ( Sport ) och 15:e ( Bahia ) plats i tabellen. Båda har tydliga problem med både det offensiva och defensiva spelet för tillfället.

Historiskt sett så har Sport Recife svårt för just Bahia vilket återspeglas av inbördes möten dessa två emellan. Bahia har vunnit 4st, Sport Recife har vunnit 1 och senast dom möttes 1-1. Dock var det i slutet av 2012 men jag vill ha med det för rättvisans skull.

Så varför finns det ett värde i 2,20 på Sport Recife när det är 2 för tillfället likvärdigt ( dåliga ) lag?

Jo det är för att Sporting har "skärpt" till sej, man har täppt till bra bakåt dom 2 senaste matcherna och inte släppt in något mål medans man äntligen i förra matchen mot Vitoria lyckades vinna med 1-0. Ingen överumplande seger men en mycket viktig seger psykologiskt för lagets självförtroende som såg mycket stabil o samspelta ut. Dom kommer definitivt spela bättre nu med den vinsten i baken.

Bahia då, inte en vinst på dom 5 senaste matcherna i ligan, dom allra senaste 3 har varit förluster varav 2 av dom på hemmaplan och bara i 1 av dessa 3 har man lyckats peta in en boll. Laget är helt klart i en svacka och lider av dåligt självförtroende. Dom brukar spela "bättre" i dom här situationerna ( derby ) men det finns intressanta avbräck i laget som gör att värdet utan tvekan ligger i 2,20 på sporting.
Man saknar inte mindre än 7 spelare inför denna match, där dom 4 tyngsta avbräcken ligger i mittfältarna Uelliton och Lincoln som spelat 4 respektive 3 senaste matcherna ( Lincoln 1 mål ) samt forwards Rafinha och Rhyner som förvisso inte har nätat än men bollen lär ju liksom upp på topp för att dom ska kunna prestera. Dom här grabbarna är i princip alltid med i startelvan och tränaren får röra om bra i laget inför den här matchen.

Vänta er ingen målfest bara, skulle inte rekommendera någon o se dom här trökskallarna för det kommer bli massa "duttande" på bollen bara efter att Sporting gjort 1-0 :).

Alltså 2,20 på Sporting får anses som högst spelvärt med lagens form samt med avbräcken i Bahia. Jag värderar deras vinstchanser till närmare 55% ( mot bolagens 45% ) och jag hade istället satt deras odds närmare 1,80.

DeBo - 04 Juni, 2014, 12:20

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
DeBo - 2014-06-04 14:13:00

Det finns helt klart ett värde i 4ggr på det spelet rent statistiskt sett. Mycket prestige i den här matchen o det väntas en full arena, ingen vill släppa in mål och lämna arenan med hängande huvuden! O det enda målet som jag ser det görs utav Sport, men konstigare saker har ju hänt i sportvärlden :).

KennethK - 2014-06-04 13:43:50

Intressant. Vad tror du om Sporting och under 2,5 mål till 4,00?